AcasăPoliticaNoul primar al Capitalei îi pregătește pe bucureșteni. Anunț în privința apei...

Noul primar al Capitalei îi pregătește pe bucureșteni. Anunț în privința apei calde și a căldurii: „O să avem sute de avarii!” -VIDEO

Noul primar al Capitalei îi pregătește pe bucureșteni. Anunț în privința apei calde și a căldurii: ”O să avem sute de avarii” (foto: Facebook)

Cu doar câteva zeci de ore înainte de a se instala oficial în noua funcție, cea de primar general al Capitalei, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la alegerile de luna trecută admite că se așteaptă să apară și în perioada următoare probleme când vine vorba de furnizarea apei calde.

Totul, în condițiile în care, în ultima perioadă, astfel de situații au fost sesizate de locuitori ai mai multor zone din Capitală, în plină criză sanitară. ”Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este că, în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treaba serioasă de înlocuire a rețele”, a fost auzit spunând Nicușor Dan, marți seară, la Digi24.

Primarul ales al Capitalei a dat și un orizont de timp pentru rezolvarea problemelor. ”Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile vor fi în 2 ani… îmbunătățirile or să fie sensibile”, a susținut edilul Nicușor Dan.

Zilele trecute, politicianul arăta cu degetul în direcția social-democratei care a condus vreme de patru ani Primăria Generală. ”Gabriela Firea și PSD pregătesc în mod deliberat o iarnă grea pentru bucureșteni, pentru ca apoi să poată da vina pe noua administrație pentru problemele legate de încălzire și apă caldă. Nu știm nimic despre măsuri pentru asigurarea în avans a stocurilor de materiale necesare pentru repararea viitoarelor avarii, nu am văzut mobilizare de resurse umane și financiare pentru ca sistemul de termoficare să facă față iernii care vine”, scria Dan, joia trecută, pe pagina sa de Facebook.

 

300 afisari

3 COMENTARII

  1. este shi plicushor premar de cateva zile si se si scuza de incapacitatea sa manageriala , un pamblicar sorosist

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger