AcasăPoliticaNoul obiectiv al lui Florin Cîțu. Ce urmărește după ce a câștigat...

Noul obiectiv al lui Florin Cîțu. Ce urmărește după ce a câștigat șefia PNL

Florin CituNoul obiectiv al lui Florin Cîțu. Ce urmărește după ce a câștigat șefia PNL

Noul președinte PNL, Florin Cîțu, a spus că printre obiectivele mandatului său este câștigarea primăriilor din marile orașe din România, în 2024. Dacă va rata acest obiectiv, spune el, se va retrage de la conducerea partidului.

Florin Cîțu a spus, sâmbătă seara, că vrea ca PNL să câștige principalele primării din țară, inclusiv Primăria Capitalei, în 2024.

„Vrem să recâștigăm primăriile Timișoara, Brașov, Alba Iulia, Bacău, primăriile de sector și Primăria Generală cu membri ai PNL. Țin foarte mult la acest lucru. Avem 3 ani de zile să pregătim oamenii. Nu avem nicio scuză să nu avem membri ai PNL în 2024 să candideze pentru aceste funcții”, a spus Cîțu.

Cîțu: „Trebuie să câștigăm tot”

„Trebuie să câștigăm tot, adică să fim cel mai mare partid politic din România, să câștigăm și la europarlamentare, și la locale, prezidențiale, parlamentare. Să câștigăm tot. Să câștigi înseamnă să fii pe primul loc”, a precizat noul președinte al PNL, sâmbătă seara, la Digi24.

El a spus că dacă acest obiectiv pe care și-l propune va fi ratat, atunci se va retrage din funcția de lider al PNL. „Dacă nu câștig înseamnă că nu mi-am făcut treaba și voi lăsa locul altora atunci”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut 60,2% din sufragii.

author avatar
Andreea Vlad
574 afisari

3 COMENTARII

  1. Ipochimenul , un fel de ascaris lumbricoides, transformat intre timp in taenia, cordea, intr-o anumita regiune, vorbeste doar despre marirea feudei, uitand de iobagii truditori ai pamantului si vremelnic alegatori ai „vasalilor” seniorului(sic). De vina nu e NUMAI EL, ci TOTI cei care au pus si pun o proptea la „catararea” partid(e)ului(lor), trambitatoare mincinoase a bunastarii norodului.

  2. Mai (i)epurați-vă voi prin primării căci cetățenii vă vom (i)evapora cât de curând. Voi nu mai sunteți PNL de multă vreme. Sunteți o adunătură de traseişti cu câțiva mai cu vechime printre voi. Nicio şansă de la voi. Ați îndatorat țara într-un mod jalnic, ați sărăcit cetățenii până la limita subzistenței. Voi jupuiți ciolanul cât puteți de mult, vindeți tot ce se poate vinde, iar de popor nu vă interesează absolut deloc.
    De aceea veți fi premianții rușinii politice. Pentru că unora dintre voi vă va fi rușine să spuneți că sunteți membri PNL. Voi veți fi rușinea partidelor istorice. Greu de dus! Unora vă va fi greu de dus faptul că ieri ați votat strâmb. Tot strâmb vă va fi si partidul. De rău augur! Nefrecventabil. De evitat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger