AcasăPoliticaNoul coronavirus a lovit la vârful unui Consiliu Județean: ”M-am izolat, protejându-i...

Noul coronavirus a lovit la vârful unui Consiliu Județean: ”M-am izolat, protejându-i pe ceilalți”

Noul coronavirus a lovit la vârful unui Consiliu Județean: ”M-am izolat, protejându-i pe ceilalți” (sursa foto: Facebook)

Social democratul aflat în fruntea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a organizației locale a PSD-ului a primit rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

Radu Moldovan a făcut public acest lucru, luni seară, pe o rețea de socializare. ”Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, a precizat Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

Politicianul în vârstă de 52 de ani s-a declarat încrezător în profesionalismul cadrelor medicale și a făcut un apel la respectarea regulilor stabilite de specialiști, în lupta contra noului coronavirus. ”Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, a mai transmis șeful Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de luni, Grupul de Comunicare Strategică informa că în ultimele 24 de ore față au fost înregistrate 2.069 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19) și că până la data de 12 octombrie în România au fost confirmate 157.352 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 118.912 pacienți au fost declarați vindecați.

 

 

 

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger