AcasăPoliticaNou episod in scandalul gunoaielor. Clotilde Armand, foc și pară după ce...

Nou episod in scandalul gunoaielor. Clotilde Armand, foc și pară după ce l-a auzit pe Nicușor Dan: ”Să nu mai complice inutil lucrurile”

Scandalul gunoaielor. Clotilde Armand, foc și pară după l-a auzit pe Nicușor Dan: ”Să nu mai complice inutil lucrurile”

În vreme ce locuitorii sectorului 1 chiar speră să nu mai vadă mormane de gunoaie la colț de stradă, în zona unde ar trebui să existe, de obicei, doar acele spații de reciclare, se vede treaba că scandalul gunoaielor ajunge la un alt nivel.

Vizibil deranjată de recenta ieșire la rampă a edilului Nicușor Dan, fost lider al USR, partidul din care face parte actualul primar al sectorului 1, Clotilde Armand a ales să îl pună la punct pe politicianul care se află la cârma Capitalei. Nu oricum, ci prin intermediul unui mesaj scris un ton categoric, din care nu lipsesc ironiile și nici o recomandare fermă adresată lui Nicușor Dan.

Mesajul pe care Clotilde Armand l-a postat, miercuri după-amiază, pe pagina sa oficială de Facebook sună astfel:

”Am ascultat declarațiile Primarului General privind situația gunoaielor din Sectorului 1.
Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1… însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru aceste facturi și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor.
Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!

Dacă putem face toate acestea atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea acestor facturi. Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci îl rog să nu mai complice inutil lucrurile.”

Ce spusese primarul Dan

Cum nu doar locuitorii din sectorul 1 stau cu ochii pe această situație, recent s-a aflat și cum se văd lucrurile la nivelul conducerii Primăriei Capitalei. Concret, primarul Armand a reacționat la faptul că Nicușor Dan a comentat pe marginea contractului dintre PS1 și un operator de salubritate.

”În sectorul 1 este un conflict între operatorul de salubritate și Primăria Sectorului 1 pe un contract care este în funcțiune. Cum a fost semnat acel contract, asta e o chestiune care poate să fie discutată.

Însă în acest moment, eu consider că un contract care este în vigoare trebuie executat, adică Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu, astfel încât să se ridice și gunoaiele de pe străzi. Deci, este o responsabilitate pe care Primăria Sectorului 1 o are și eu sper să se achite de ea”, a declarat marți seara primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la un post TV, citat de digi24.ro.

author avatar
Cristina Stefan
425 afisari

3 COMENTARII

  1. E capitala tarii tre sa fiti mai ingrijiti pe vremi pandemice, muntii de gunoaie nu fac cinste nimanui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger