AcasăPoliticaNormalitatea lui Cîțu, pe lângă drum

Normalitatea lui Cîțu, pe lângă drum

Pentru premier, normalitate înseamnă campania de vaccinare. Înseamnă să ne vaccinăm tot mai mulți și cât mai repede. Chiar dacă s-a produs imunizarea, conform datelor oficiale, Cîțu vede altfel normalitatea. Nu vede însă că au făcut Covid peste 28.000 de persoane dintre cei vaccinați. Iar dintre ei, 531 au murit.

Cîțu lansează cea mai stupidă campanie. Alta decât cea de până acum. Vine cu elementul emoțional „Ce conține vaccinul?” Nu sunt specialist ca să-i dau răspunsul pe măsură, însă pot să-i sugerez să arunce un ochi peste datele Institutului Național de Sănătate Publică. Nu știu ce conține vaccinul, dar văd cât este de inutil și cât de mult îi ajută pe unii să moară. Este vorba despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. „Elementul nou introdus este o încercare de a afla cum ne ajută să revenim la normalitate acest vaccin. Prin această întrebare încercăm să aflăm de ce anume vă este dor, ce anume vă doriți”, își mestecă el cuvintele în clipuri publicitare. Ca să fiu sincer, mai sincer decât suportă el, îi răspund că mi-e dor de vremea când nu auzisem de el și fanfaronadele lui. Iar de dorit îmi doresc să dispară de pe scena politicii. Definitiv.

Ce conține vaccinul, se întreabă el? Normalitate, își răspunde singur. Iar normalitate înseamnă să nu mai depindă de mască, să-și bea cafeaua cu prietenii în interiorul cârciumii, să meargă la concerte și la plajă fără griji. Din punctul meu de vedere, normalitate înseamnă să renunțe la rolul de actor în clipuri prostești. Înseamnă să renunțe la șarlatania cu pașaportul verde digital și la discriminările pe care acesta le atrage după el. Normalitate mai înseamnă să ne scutească de prezența lui în filmulețe plătite din banii noștri, care nu ne vindecă de nimic. Și mai înseamnă și să nu ne mai considere un popor de oligofreni cărora le arată el pe unde meargă, ca să nu calce în Covid. Cât privește clipurile, să le prezinte pentru a lua Oscarul pentru figurație.

author avatar
Valentin Boeru
729 afisari

11 COMENTARII

  1. Daca nu pui sfertodocti santajabili la conducere, n-ai facut nimic, noi iti punem sub nas, tu semnezi si atat, un Guvern de marionete conduce spre dezastru

  2. Boerule , nu te intrece nimeni la scorneli , ti s-ar potrivi un Oscar pentru figuratie ….

  3. Spotmedia.ro , azi , 27 mai 2021 , ora 18:35 : ” NOI MASURI DE RELAXARE DE LA 1 IUNIE ( VIDEO ) .

  4. Bai Matule, chiar e tare faza cu ce contine vaxinul !! 🙂 Dar vezi sa nue le zici la cobaii tai fara minte ca e un ser experimental, ca faci adica exoerimente pe ei, in timp real, ca la unii mai agitati dupa vexin poate le vin idei, si chiar o sa vrea sa iti dea un cap in gura la Vama Vache, asa ca atentie maxima, bai Matule pe unde umblii, bai agariciule !! 🙂 Toti rad de tine si de cobaii tai mici si pufosi, dar sa nu cumva sa le zici ca majoritatea o sa dea coltul in urmatorii 4-5 ani, ca vin astia peste tine, bai zevzecule !! 🙂

  5. Am facut un VAXIN contra turbarii si a avut efect invers …..hihihihihihi

  6. & Diareea, guturaiul, gripa, alte boli infecțioase, fără astfel de campanii de promovare a vaccinării și restricții, ?

  7. TOT FELUL DE IMBECILI SE APUCA SA SCRIE COMENTATII,IN SPETA SUGJUC SAU CUM DRACU IL CHEAMA PE ASTA!!!!

    • Da , recunosc ca sunt imbecil , pervers si puturos , dupa sezonul de recoltat stevie incepe sezonul catararii in duzi , nu prea o sa mai am timp sa postez balivernele Raionului . Am luat-o in mufa rau anul trecut , am aplicat tactica greierului si n-am ascultat sfatul furnicii , am facut foamea toata iarna si am fost la un pas sa crap de inanitie . Am pregatite borcanele pentru conservarea dudelor , acum fac exercitii de catarari in copaci , trebuie sa am antrenament . Sunt balbait , d-aia am postat , la 9:48 si 9: 49 , de doua ori acelasi comentariu smecher , vreau sa abat atentia si sa creada fraierii ca nu sunt Yo , mi-e rusine cu porecla Sugiuk , dar imi freamata botoxul si recidivez in hap-sarmaua cu navetistii de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol .

  8. TOT FELUL DE IMBECILI SE APUCA SA SCRIE COMENTARII,IN SPETA SUGJUC SAU CUM DRACU IL CHEAMA PE ASTA!!!!

  9. Yo sunt imbecilul care am postat la 9:49:07 , imi este rusine cu porecla Sugiuk Sugimory , pacalesc lumea ca nu sunt Yo ….hihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger