AcasăPoliticaNoi promisiuni pentru pensionari, în prag de iarnă. Ciucă: „Vor fi ajutaţi”

Noi promisiuni pentru pensionari, în prag de iarnă. Ciucă: „Vor fi ajutaţi”

Cum se vor descurca la iarnă, cu plata facturilor, nemaivorbind de mâncare, date fiind scumpirile la alimente, din ultima perioadă, dar și de faptul că trebuie să-și păstreze bani și pentru medicamentele de care au nevoie pentru a-și trata diverse probleme de sănătate? Sunt întrebări care îi macină pe mulți dintre seniorii României care au pensii mici.

Cu iarna apropiindu-se tot mai mult, pensionarii primesc noi promisiuni. De această dată de la vârful Guvernului, și anume chiar de la premierul Ciucă.

„Pensionarii vor fi ajutaţi, aşa cum i-am ajutat de când am preluat guvernarea, cu tot ceea ce putem, pentru că au nevoie de ajutor şi trebuie să îi ajutăm”, a declarat joi premierul Ciucă.

Șeful Guvernului a evitat să dea cifre concrete. „Nu putem să discutăm despre sume. Este posibil să primească şi ne-am angajat să majorăm pensiile, şi, de asemenea, în funcţie de banii de la buget, să acordăm şi acele vouchere, astfel încât să putem să îi sprijinim să treacă mai uşor prin iarnă”, a răspuns premierul, citat de Agerpres, întrebat fiind dacă pensionarii vor primi vouchere de 250 de lei lunar pentru a-şi plăti facturile.

Când se va afla concret cu cât crește salariul minim

Și în cursul zilei trecute, aflat la Petrești, unde a fost în vizită la fabrica IVECO, împreună cu Marcel Ciolacu, șeful Guvernului vorbise, în fața presei, despre pensii, dar și despre creșterea salariului minim. Cu cât anume va crește salariul minim se va anunța abia după ce vor fi analizate cifrele din proiectul de buget pe anul viitor – s-a înțeles din spusele acestuia.

„Sigur, ne dorim ca salariul minim să crească și de fiecare dată când am avut această posibilitate, am discutat și despre salarii și despre pensii – reprezintă obiectivul nostru astfel încât să îi sprijinim pe oameni să nu suporte întreaga povară a tot ceea ce înseamnă creșterea prețurilor și, bineînțeles, efectele pe care le produce inflația, doar că, până în acest moment, până când nu vom avea o analiză pe buget, pe cifre concrete, nu doresc să fac niciun fel de referire la cuantumul cu care va crește salariul minim”, a declarat Nicolae Ciucă miercuri, 2 noiembrie.

author avatar
Andrei Coman
356 afisari

15 COMENTARII

    • Animalul Ciuca trebuie lichidat
      Un prostovan mai mare de cat Viorica Dancila . Alesul si unsul lui Iohannis

  1. Ciuca n-a zis complet.Vor fi ajutati sa moara ,sa nu le mai platim pensii ca sa ramana bani pentru pensiile speciale ale venerabililor de 45-50 deani cu epoleti.

    • S-O ARUNCI PE OLIGOFRENA DE MATA , FIINDCA NU TE A AVORTAT, LIMBRIC IESIT DINTR O POWLA BOLNAVA DE SIFILIS…SA MI RONTAITI …CIUCANEZUL, TU CU TOATA FAMILIA , PANA LA COTOR ,SA VA IMBOLNAVITI DE GHEM, KAKAT IMPRASTIAT……

  2. Stati un pic…vor fi ajutati spune in nov.Vor fi ajutati va spune in dec.
    Avem un proiect de.lege va spune in ian.S-a promulgat legea se va impauna Iohanica in februarie.
    Vom da vauchere / pachete va spune plavanu in…..martie.
    Vor primi niste ajutoare doar cei care vor rezista pana in primavara.
    Ei cum si au marit salariile cu cel putin 1500 lei, !!! zice presa, daca nu sunt bani?

  3. Da, bai ciukanezule tampit, vor fi ajutati sa dea coltul cat mai repede, si cat mai multi dintre ei, mai ales aia care mai pun botul la vaxxinarea in cap !! Scapa numai care poate, bai maciuca, bai rahat gras si obez cu ochi, sa plezneasca kakatul in tine, bai tradatorule de neam si de colonie esuata semi-bananiera !!

  4. Cei care vor mai supravietui!!! Voi faceți un genocid cu batranii și nu asa jurati la investitura???

  5. Dle Ciuca ,PENSIONARII NU-S ASISTATI SOCIALI !,EXISTA LEGE PE CARE TREBUIE SA O RESPECTATI -INDEXAREA PENSIILOR CU INFLATIA.
    TOTI PENSIONARII AM CONTRIBUIT PENTRU PENSIE ZECI DE ANI !,NOI NU SUNTEM CERSETORI , DACA NU SUTETI INSTARE SA GUVERNATI TARA -PLECATI.
    MILIARDE SA ARUNCI PE FIARE VECHI AI GASIT !,DAR PENTRU ROMANI SPUI CA ” SA VEDEM CE PUTEM FACE” !.
    ORI RESPECTI LEGEA ORI PLECI DlE CIUCA !,SAU VEI FI ACUZAT DE GENOCID !.

  6. Cand aud de la asta ” a,a,a, vom, a,a a, se va analiza, a,a,a vor fi … ”, imi vine sa plec in Ukraina si sa vin refugiat.

  7. @ Grasunache zice ca ii ajuta pe pensionarii care au fost fraieri si nu s-au imbogatit, ?

  8. PROSTALAULE, LE AI DAT DROGANGIILOR SI PO.PO.NA.RI.LOR DE AMERICANI BANII INAINTE , CA LA CURVE,PTR NISTE FIARE VECHI , IAR PTR CEI CE AU CONSTRUIT TOT CEEA CE AVETI VOI ACUM, NU AI BANI , TE INVARTESTI DUPA COADA, FU..TU TE N GURA PE TINE SI GASCA TA DE TAMPITI SI PE STAPANII VOSTRI…..SIKTIR, MORMAN DE GRASIME SI PROSTIE !!!!!!!!!!!!!!!!

  9. & „Foaie verde” „cocolos de branza”,
    Iar baga guvernul mana in buzunar,
    Sa dea la pensionari, ?
    Concurenta lu Gigi Becali, ?
    & „Foaie verde” , nu e dolar, ?

  10. EROUL FACUT CU PIXUL !,IA-TI TALPASITA , AI PUS TALPA BOCANCULUI DE INFANTERIST IN GURA CELOR CARE TE_AU ACUZAT DE PLAGIAT !,ESTI O SCULA NUMITA LA COMANDA CELOR CARE SE CRED STAPANII ROMANIEI ,ITI PLATESTI HARACIUL CU MILIARDE DE EURO PENTRU FIARE VECHI CA SA TE TINA IN FUNCTIE .
    ACEI BANI II FURI DIN DREPTURILE PENSIONARILOR !,LEGEA E DE PARTEA PENSIONARILOR ,IAR TU TE TOCMESTI CU CE SA LE ARUNCI CA LA CAII ” CEVA CE S-O PUTEA !”, TU GHIFTUITUL DE O VIATA LA POPOTA ! SI IMBRACAT DE STAT !,TU EROUL FACUT DIN PIX ,TU DOCTORUL FACUT LA XEROX !.
    DACA A RAMAS IN TINE CEVA ONOARE ,DEMISIA ESTE DOVADA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger