AcasăPoliticaNoi numiri în Guvernul Ciucă, pe final de an

Noi numiri în Guvernul Ciucă, pe final de an

Nicolae ciucaNoi numiri în Guvernul Ciucă, pe final de an

Premierul Nicoale Ciucă a făcut, joi, 30 decembrie, alte cinci numiri în aparatul de lucru al Guvernului. Este vorba despre secretari de stat numiți la diferite ministere cheie.

Astfel, vor fi numiți în funcție mai mulți secretari de stat la Ministerul Muncii, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Dezvoltării.

În funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost numită Adriana Pistol. Ea este şefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Premierul Ciucă a numit în funcție cinci secretari de stat

Premierul Nicolae Ciucă a mai numit şi alţi secretari de stat printre care se numără administratorul public al judeţului Buzău, Alexandru Stoica, care va ocupa un post la Ministerul Dezvoltării.

Florian Lixandru va fi secretar de stat în Ministerul Educaţiei iar Roxana Mînzatu, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu revine la Ministerul Muncii, în funcţia de secretar de stat. El a fost consilier, în mandatul Liei Olguța Vasilescu.

Premierul Nicolae Ciucă spune că până acum guvernul său de coaliție a funcționat foarte bine și nu se aşteaptă să aibă miniştri care să nu performeze, însă membrii executivului vor fi evaluați conform standardelor din programul de guvernare. Pe de altă parte, o nouă propunere de ministru al digitalizării, în locul lui Florin Roman care a demisionat, va fi făcută în maximum două săptămâni, după o „analiză” prealabilă a candidaturii în PNL.

author avatar
Andreea Vlad
778 afisari

4 COMENTARII

  1. MosGerila MosCraciun MacGigi POSTACUL MUIST DE PE Ziare.com de AnulNou si in fiecare zi a anului romanii sa-si borasca pùla in gura ta si curvei de matta ca a fatat un excrement ca tine vierme de closet fttengr de jeg penal

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger