AcasăPoliticaNoi nemulțumiri la adresa lui Clotilde Armand: ”Deși trebuia să înceapă la...

Noi nemulțumiri la adresa lui Clotilde Armand: ”Deși trebuia să înceapă la 1 iulie, „Grădinița de Vacanță” e încă… în vacanță”

Noi nemulțumiri la adresa lui Clotilde Armand: ”Deși trebuia să înceapă la 1 iulie, "Grădinița de Vacanță" e încă... în vacanță”

Fostul primar Dan Tudorache, actualmente deputat PSD, o critică pe succesoarea sa în fotoliul destinat edilului sectorului 1.

Nemulțumirile social-democratului țin de un proiect educațional destinat copiilor din sectorul 1.

”Deși trebuia să înceapă la 1 iulie, „Grădinița de Vacanță” e încă… în vacanță. Cu două săptămâni în urmă, la inițiativa consilierilor locali PSD, a fost aprobată cu unanimitate de voturi implementarea proiectului educațional-social “Grădinița de Vacanță” și în acest an”, transmite Tudorache.

Fostul primar: „Grădinița de Vacanță” a fost foarte apreciată de micuți și părinții lor

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul primar al sectorului 1 amintește că proiectul în cauză a fost printre cele prioritare. ”În mandatul meu, am pus un mare accent pe acest proiect, pe care l-am dezvoltat constant, de la an la an, crescând atât numărul de copii participanți, cât și pe cel al activităților educative. Toate acestea pentru că „Grădinița de Vacanță” a fost foarte apreciată de micuți și părinții lor.

Din păcate, în ultima ședință de consiliu, Madam Armand a încercat să folosească acest proiect pentru a trece o rectificare bugetară, prin care lua bani de la școli și îi dădea Poliției Locale și ADP-ului. Cam aceasta este viziunea noii administrații, care nu a mai plătit nici bursele elevilor de peste jumătate de an.

Deși rectificarea nu a fost votată de consilieri, directorul economic al primăriei, prezent la ședință, a confirmat că proiectul are finanțare, însă până astăzi nu s-a mișcat nimic”, a scris Tudorache.

Totodată, social-democratul se arată sceptic în privința implementării acestui proiect în decursul anului curent. ”Mai mult, am înțeles că nu există nici măcar un orizont de așteptare pentru implementarea lui în acest an”, a punctat Tudorache.

”Plătim pentru greșelile făcute de Madam Armand”

Social-democratul a săgetat-o pe Clotilde Armand, acuzând greșeli pe care aceasta le-ar fi făcut în decursul mandatului său. ”Dacă în educația copiilor nu investim, dacă din banii pacienților de la CM Caraiman tăiem, dacă locurile de parcare le taxăm ca la Paris, totuși… ce facem cu banii?

Răspunsul e simplu: plătim pentru greșelile făcute de Madam Armand. Amenzi la Garda de Mediu, taxe pentru procese, dobânzi către prestatorul de servicii de salubritate și câte or mai fi”, a conchis Tudorache.

author avatar
Andrei Coman
232 afisari

3 COMENTARII

  1. Stie cineva, cine dumnezeu a ales-o pe individa asta? Nu are nici o idee de Romania si romani, decat poate de performantele lor sexuale. In mintea ei, ceea ce a invatat si cunoscut in Guadeloupe este valabil si pentru locuitorii sectorului 1. De fiecare data cand citesc despre „performantele ” ei de „conducător” ma intreb dacă a fost aleasă sau numărata . După câte s-a pronunțat justiția a fost numărata deci ar trebui să -și ia catrafusele și să se întoarcă de unde a venit. Orice zi pe care se incapataneaza sa stea la primărie este o pierdere pentru cetățenii sectorului 1. Îmi doresc un bilanț al activitatii sale prezentat unor judecători integrii

  2. Nu platiti pentru greselile facute de closetilde de Guadelupe, ci pentru prostia votantilor, cu dinti, spalati, dar prosti si usor de dus de nas…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger