AcasăPoliticaNoi măsuri de relaxare, de la 1 iulie. Cîțu, precizări de ultimă...

Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie. Cîțu, precizări de ultimă oră – VIDEO

Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie. Cîțu, precizări de ultimă oră - VIDEO

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la 1 iulie, a doua lună de vară calendaristică, premierul a făcut referire la relaxări ale măsurilor restrictive din rândul celor luate în contextul generat de noul coronavirus.

Aflat într-o vizită în județul Alba, alături de ministrul de Interne, Lucian Bode, și de europarlamentarul Rareș Bogdan, șeful Guvernului a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, când se vor aproba măsurile de relaxare, pentru 1 iulie.

”Cred că săptămâna viitoare vom relaxa târguri… Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri şi ele vor fi de la 1 iulie relaxate condițiile. Se vor putea redeschide”, a declarat Florin Cîțu.

Cîțu, la Sibiu: Această campanie de vaccinare a dat rezultate

De altfel, premierul fusese întrebat despre măsurile de relaxare de la 1 iulie, și sâmbătă, de această dată cu ocazia prezenței sale, alături de ministrul Raluca Turcan, la Sibiu. Când, în contextul în care a vorbit despre campania de vaccinare împotriva COVID-19, un reporter a dorit să afle de la șeful Guvernului dacă se ia în calcul vreo modificare a acestora, în raport cu ritmul de vaccinare.

”Pentru că vorbeați de vaccinare, considerați că este ritmul care ar trebui să fie la acest moment și, în acest context, măsurile anunțate de relaxare, de la 1 iulie, rămân valabile, vă gândiți să le modificați, care vor fi exact măsurile de relaxare de la 1 iulie?”, a fost întrebat Cîțu, sâmbătă, 12 iunie, la Sibiu.

Iar răspunsul premierului a sunat astfel: ”Măsurile de relaxare de la 1 iulie le știm deja. Campania de vaccinare, din punctul meu de vedere, trebuie văzută prin prisma a ceea ce se întâmplă astăzi cu pandemia în România și vedem că avem un număr din ce în ce mai mic de persoane care sunt testate pozitiv, avem un număr mai mic de persoane la ATI ș.a.m.d. Deci, toți acești indicatori arată că această campanie de vaccinare a dat rezultate. Ea poate fi accelerată sau ritmul se reduce în funcție de ce se întâmplă cu pandemia.

Eu cred că, dacă ne uităm la ce se întâmplă cu pandemia și la cum reacționează populația, vedem că această campanie are succes. Am încredere că vom ajunge și la celelalte cifre în perioada următoare, dar, repet, uitați-vă că astăzi în România – nu știu, cred că în județul Sibiu a fost un singur caz, ieri, când am fost la Sălaj, nu a fost niciun caz de persoane testate pozitiv -, lucrurile merg în direcția bună.”

478 afisari

4 COMENTARII

  1. & Câte vaccinuri ar trebui să întrebuințeze o persoană pentru ca vasele de sânge să nu se aglomereze cu pernuțe de grăsime care conțin anticorpi, așa cum descria medicul Străinu-Cercel formarea de anticorpi după vaccinare, ?

  2. FMM, bai Matule, ai niste povesti in tine, de te-ar crede si batranul la ordinar de Sleepy Joe China Biden, de nu i-ar spoti atasatii lui ca tu ai numai vrajeli in tine !! 🙂 Bai, Matule, tu tot timpul ne bine-dispui pe noi, cei care stim cam cum se desfasoara si la ce nivel de propaganda a ajuns Plandemia voastra a lui peste prajit, totusi trebuie sa iti iei niste masuri de siguranta, si anume sa incepe sa te apuci la modul serios de alergat !! 🙂 Vezi ca daca nu esti in stare, o sa te alerge romanasii tai in toamna, daca nu veoi fii cel putin la nicel de vice-campion, nu te vedem bine la alergat 400 de metri garduri, ca te urca astia pe garduri, efectiv, bai mikimausule de Matulika !! 🙂 Bai, chiar multumim pentru aberatiile tale saptamanale, oricum la cobaii tai vaxinati in cap trebuie cineva sa le toarne povesti de adormit cobaii in cap, ca altfel isi pierd dorinta de viata, si ce te faci daca astia o sa inceapa sa se sinucida in masa ? 🙂 Bai, si la Untold, deschide niste puncte de livrare non-stop a prafurilor pentru aerienii tai, care oricum dupa ce ca vin pe cale aeriana, mai sunt si minim 30 % aerieni !! 🙂 Multumim pentru stand-up comedy ce il faci de ceva timp, trebuie si circ si panarama la Bukale !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger