AcasăPoliticaNodul gordian SUA-Ucraina: Zelenski manipulează deciziile administrației Biden

Nodul gordian SUA-Ucraina: Zelenski manipulează deciziile administrației Biden

Influența și infiltrarea lobbyștilor de la Kiev în politica Washingtonului

Presa americană publică o selecție de fapte care arată cât de profund afectează planurile regimului de la Kiev politica de la Washington. Este surprinzător, dar adevărat – Volodimir Zelenski manipulează deciziile pe care le ia administrația lui Joe Biden.

Eforturile ucrainenilor de a face lobby pentru transporturi de arme se vor dovedi contraproductive. Iar dacă nu vor fi reduse, interferențele îi vor presa Statele Unite suficient de mult pentru a tăia acest nod ucrainean încâlcit, scrie  The American Greatness.

Majoritatea americanilor simpatizează cu Ucraina și au fost și sunt dispuși să-i furnizeze arme de tot felul. Așadar, având în vedere această generozitate americană, Ucraina se bucură în prezent de al treilea cel mai mare buget de apărare din lume, după Statele Unite și China în ceea ce privește cheltuielile anuale.

Această „cheltuială gargantuescă” este rezultatul aproape exclusiv al livrărilor masive de arme americane și al transferurilor de arme ale altor țări NATO, toate bazate pe angajamentul de a ajuta Ucraina să respingă agresiunea rusă. Oficialii din Rusia, Ucraina și Statele Unite au fost cu toții de acord că războiul este un conflict cu miză mare între Rusia nucleară și NATO nuclear.

Apoi, există un elefant în cameră pe care nimeni nu îl recunoaște. Ucraina a reușit în mod insidios să influențeze politica internă a SUA ca nicio altă națiune din istoria recentă. Intruziunea Kievului este ironică, deoarece a ținut o predică non-stop despre amestecul strain.

Începând din 2013, opozanții ucraineni ai guvernului de la Kiev de atunci au căutat oficiali de rang înalt din cadrul administrației Obama pentru a-i ajuta în eforturile lor de înlăturare a președintelui ales, deși pro-rus, și ulterior pentru a-i ajuta să găsească rapid un guvern succesor adecvat.

În 2015-2016, pornind de la ipoteza că Hillary Clinton era o candidată sigură la președinție, un consultant ucraineano-american a fost angajat de Comitetul Național Democrat. Mai precis,  a conlucrat cu ierarhia ambasadei Ucrainei din Washington D.C. pentru a-l face să deraieze pe Paul Manafort, pe atunci director de campanie al lui Trump, pe motiv că era prea prietenos cu rușii.

Politico a raportat la vremea respectivă că aceeași Alexandra Chalupa, din cercul lui Bill Clinton, a apelat și la surse ucrainene pentru a promova povestea coliziunii Trump-Rusia – un proiect aparent ajutat indirect de Ambasada Ucrainei.

Zelenski și alți membri ai guvernului ucrainean ar fi sunat, de asemenea, la agențiile de presă americane pentru a se plânge de acoperirea ocazional nefavorabilă a războiului actual. În special, mass-media liberală raportează apeluri din partea lui Zelenski însuși către condurecerea postului Fox News, plângându-se, în special, de comentariile percepute ca fiind anti-Ucraina ale lui Tucker Carlson. Aceste contacte raportate au precedat propria concediere a lui Carlson de la Fox News.

Mai există consorțiul familiei Biden și profiturile sale de milioane de dolari din afacerea  Burisma. Prin urmare, o serie de oficiali guvernamentali americani și oligarhi ucraineni intervin în cele mai înalte procese ale guvernului SUA.
Potrivit Modern Diplomacy, există acum dezvăluiri uluitoare că oligarhii cu legături strânse cu guvernul ucrainean i-ar fi plătit actualului ocupant al Biroului Oval, când era vicepreședinte, cel puțin 10 milioane de dolari în schimbul traficului de influență.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
476 afisari

10 COMENTARII

  1. USOR CA FACETI CONFUZIE….>>>ZELENSKI NU ARE LEGATURA CU CORUPTIA FAMILIEI BIDEN….E VORBA DE OLIGARHII PE CARE ZELENSKI I-A MOSTENIT DE LA PRESEDINTII DE DINAINTEA LUI>>>NIMENI NU A SPUS CEVA DESPRE ZELENSKI…FAPTELE DE MITUIRE SUNT MAI VECHI.
    UCRAINA A AVUT MULTE REGIMURI FOARTE CORUPTE IN ULTIMII30 DE ANI >>>IN FINAL TARA A INTRAT IN COLAPS SI A FOST PRELUATA DE BANCHERII ROTSCHILD CARE L-AU PUS PE ZELENSKI

    NUMELE CARE APAR IN INVESTIGATIA AMERICANILOR SUNT 1-GRUPUL BURISMA 2-GRUPUL PRIVAT BANK>>>OLIGARHII MYKOLA ZLOCHEWSKI SI IHOR KOLOMOISKY

    PLUS MAI SUNT BANI PRIMITI DIN CHINA (CEFC CHINA YE JIANMING) SI ROMANIA (POPOVICIU GABRIEL)

    SE STIA DE AFACERILE LUI BIDEN INCA DIN 2015…DAR AU FOST TINUTE SECRET DE FBI/CIA>>>ADICA S-AU IMPLICAT IN POLITICA FORTE DIN CULISE

  2. Nu pricepeți bre?. Zele nu manipulează, Zele ȘANTAJEAZĂ. Nimeni nu are îndrăzneala să numească adevărul adevărat. Ucrainenii, nu numai Zele îl au la mănă pe d-l Bidon cu Robinet, de ceva vreme, mai mult de 10 ani, de când „democrata” americă a adus la Kiev regimul corupt și proamerican, prin lovitura de stat săvârșită prin inventarea Maidanului. vicele de atunci, în cârdășie cu „Victorița” au cam folosit din plin oportunitățile oferite de apele tulburi rezultate în urma bulversării vieții politice, economice, sociale , pe terenul fertil ( un cernoziom al corupției, generalizate și fără opreliști) al Ucrainei. Numai că și de data aceasta amerlocii sau înșelat, ca de multe ori în situații similare, prin sprijinirea unor vătafi care nu prea se lasă păpușați, precum cei de la București, și au pretenții, mergând până la șantajarea „ celui mai puternic om al planetei” să le satisfacă toate pretențiile, năravurile, altfel îi dau în gât pe cei care nu vor să le asculte dorințele. Și uite așa vânătorul a devenit vânat, spre marea nedumerire a „gonacilor„ participanți la vânătoare. Va fi mare tărăboi când buboiul care se coace acum se va sparge, orice buboi se sparge o dată, revărsând valuri de puroi.

  3. NICI NU-i GREU SA-L MANIPULEZI PE BIDEN !,UN SALTIMBAC PUS SA FACA JOCUL AMERICANILOR ,AZI ISI PERMITE SA-L SANTAJEZE PE BIDEN FIINCA LE-A FACUT JOCUL MURDAR.
    RAZBOIUL VA CONTINUA CA O HARTUIALA PANA VIN REPUBLICANII LA PUTERE SAU PANA LA ULTIMUL UCRAINEAN CARE TINE O ARMA IN MANA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger