AcasăPoliticaNicușor Dan și-a scris DEMISIA de cinci ori, dar i s-a rupt...

Nicușor Dan și-a scris DEMISIA de cinci ori, dar i s-a rupt hârtia

Nicusor Dan

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, și-ar fi scris demisia de 5 ori, dar cineva l-a împiedicat de fiecare dată să plece din Primărie, rupându-i hârtia.

Dezvăluirile au fost făcute de deputatul PSD Laura Vicol care susține că Nicușor Dan și-ar fi asumat că nu face față și că ar vrea să plece.

„Am auzit că și-a scris demisia de vreo 5 ori. Am și eu prieteni acolo în primărie care mi-au povestit. I-o rupe cineva, i-o rupe. Omul și-a asumat, nu face față, lasă-l să plece. Tot respectul pentru domnul Nicușor Dan pentru această atitudine, pe cuvântul meu, și nu vorbesc sarcastic. Bravo lui. Și-a asumat că nu poate să o facă, de patru ori sau de cinci ori și-a scris-o. Și-a scris-o pe hârtii, i s-a rupt hârtia, spre deosebire de altă zburătoare care nu înțelege că locul ei nu este acolo. Sunt diferențe extrem de mari între oamenii care nu pot, dar unii își asumă, alții nu.”, a declarat Laura Vicol, potrivit DC News.

Demisie ruptă de Orban

Și Dana Budeanu a anunțat zilele trecută că primarul general al Capitalei a încercat de mai multe ori să își dea demisia. Vedeta a declarat la România TV că una dintre tentative a fost împiedicată de Ludovic Orban. „(Nicușor Dan, n.r.) Nu o să reziste, pleacă”, a zis Budeanu.

Circulă zvonuri potrivit cărora Nicușor Dan era pregătit să își dea demisia recent, deoarece este supărat pe lipsa propriilor performanțe.

Există posibilitatea ca acesta să fie demis înainte de a-și semna propria demisie. Umaniştii au strâns până acum zeci de mii de semnături pentru demiterea primarului Nicuşor Dan. Oamenii care şi-au pus numele pe liste consideră că primarul General nu a făcut nimic pentru oraş, iar în acest moment Bucureştiul arată jalnic. Lui Nicușor Dan i se reproșează că, în cele 10 luni de mandat, nu a făcut nimic pentru oraş.

author avatar
Andreea Vlad
1.316 afisari

6 COMENTARII

  1. Mai aruncati multe parturi ca stiri,luate tocmai de la sosokarii kgbisti,nu va e rusine??Daca sunteti jurnalisti,nu puteti merge la primarie sa vorbiti direct cu primarul? S-au deschis portile pe care firea,cretina lui pandele le tinea inchise pentru public,doar spagarii aveau trecere la ea!!!

    • Asa si daca s-a deschis usa ce? Ar fi putut sa o foloseasca chiar Nicu Shordan sa iasa pana in Cismigiu sa vada jungla amazoniana si sa ia niste masuri. Oricum nu fi trista iarna va fi progresista si ecologista. Adica fara arderea gazului ca oricum nu sunt bani si tevile sunt ciuruite. Salveaza-ti balele ca la iarna o sa le poti colecta sa-i faci o statuie de gheata Shordanului in fata blocului in care locuiesti verde, adica fara caldura si apa calda.

  2. lia n/ai vrea tu o placuta suedeza si sa o pupi in cur pe firea si pe pandele [vaco]

  3. Demisia este unilaterala si nu o poate impiedica nimeni.Daca chiar vroia sa demisioneze trebuia sa iasa public sa spuna „am demisionat”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger