AcasăPoliticaNicușor Dan și-a preluat mandatul cerându-le bucureștenilor răbdare. Când deschide ”ușa mare”...

Nicușor Dan și-a preluat mandatul cerându-le bucureștenilor răbdare. Când deschide ”ușa mare” a Primăriei – VIDEO

Nicușor Dan a purtat pentru prima oară esarfa de primar

În prezența premierului Orban, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei și-a preluat, joi, mandatul, la mai bine de o lună de la alegerile locale pe care le-a câștigat.

”Bucureștiul are un potențial uriaș, are oameni care au performant în mediul privat, care au performant în zona artistică, culturală, în mediul academic. Sunt așa multe energii în orașul ăsta, că nu putem să nu reușim!”, a fost auzit spunând Nicușor Dan, în prima parte a discursului său.

Mergând mai departe și oprindu-se asupra problemelor cu care se confruntă Capitala, noul primar a făcut deja un apel la răbdare. ”Pe termen foarte scurt, cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt niște probleme grave și urgente cu care ne confruntăm. Suntem într-o criză sanitară, avem o criză a termoficării și avem o criză financiară la nivelul municipalității. Răbdare și le vom rezolva!”, a susținut Dan, înainte de a-i îndemna pe oameni să respecte recomandările specialiștilor, în privința regulilor menite să limiteze răspândirea noului coronavirus – purtarea măștii, evitarea aglomerației.

Când se va deschide ”ușa mare” a Primăriei

Nu în ultimul rând, referindu-se la promisiunea de a menține dialogul cu oamenii, Nicușor Dan a anunțat când anume vor avea oamenii acces la o întrevedere cu noul edil. ”Vom deschide ușa mare a Primăriei, dar amân acest moment până la momentul la care Bucureștiul va avea mai puțin de 100 de îmbolnăviri de coronavirus în acea zi. În prima zi în care Bucureștiul va avea mai puțin de 100 de oameni care se vor îmbolnăviri de coronavirus vom deschide ușa mare a Primăriei”, a asigurat Dan.

Din datele făcute publice joi de Grupul de Comunicare Strategică, într-o zi cu un record absolut de cazuri noi raportate – peste 6.400, în București au fost confirmate în total 34247 de cazuri, 1129 fiind noi. Conform sursei citate, până astăzi, 29 octombrie, în România au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger