AcasăPoliticaNicușor Dan, schimb de impresii cu un fost primar PNL: ”Dacă s-a...

Nicușor Dan, schimb de impresii cu un fost primar PNL: ”Dacă s-a putut în…”

Nicușor Dan, schimb de impresii cu un fost primar PNL (foto. Facebook/Nicușor Dan)

Actualul edil al Bucureștilor a stat la aceeași masă a discuțiilor cu fostul primar al orașului Oradea, Ilie Bolojan.

De câteva luni șef al Consiliului Județean Bihor, liberalul a avut anterior nu mai puțin de trei mandate de primar al municipiului Oradea.

”Am avut aseară (miercuri seară-n.n) o discuție excelentă cu un om pe care îl apreciez foarte mult”, a anunțat Nicușor Dan, după ce a schimbat impresii cu politicianul liberal.

În acest context, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că are de gând să se implementeze și în București din ideile care s-au dovedit a fi de succes în cazul orașului din nord-vestul României. ”Am vorbit despre proiectele de infrastructură urbană, despre termoficare, trafic rutier și parcări, precum și despre modernizarea administrației publice.

Există experiențe valoroase în Oradea, pe care le putem folosi și în Capitală pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor. Dacă s-a putut în Oradea, se va putea și în București!”, susține Nicușor Dan, într-un mesaj postat, joi, pe pagina sa oficială de Facebook.

Reabilitarea sistemului de termoficare, un subiect la zi

În urmă cu două zile, după ce fusese în sectorul 5, unde au început lucrările la modernizarea rețelei de termoficare, Nicușor Dan a făcut declarații de presă (VEZI AICI).

Și a transmis, între altele, următorul mesaj pe Facebook: ”Una dintre cele mai urgente probleme pentru București este reabilitarea sistemului de termoficare. Știm cu toţii care este calitatea acestui serviciu în București şi, ca să refacem rețeaua, trebuie muncă și trebuie bani. Dar vom face eforturi să le asigurăm pe amândouă”.

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger