AcasăPoliticaBreaking News! Nicușor Dan s-a întors din concediu! Nu pentru bucureșteni, ci...

Breaking News! Nicușor Dan s-a întors din concediu! Nu pentru bucureșteni, ci ca să execute ordinele lui Orban

La presiunea lui Ludovic Orban, Nicușor Dan face din nou detașări ilegale fără a ține cont de atenționările Prefectului asupra nelegalității emiterii acestor acte.

Abia întors din concediu, primarul Nicușor Dan s-a pus pe treabă. Nu pentru bucureșteni, așa cum ar trebui, ci pentru a pune în aplicare ordinele lui Ludovic Orban.

Miercuri dimineață, în jurul orei 8.30, Ludovic Orban a fost la Primăria Capitalei pentru a-i da ultimele dispoziții primarului supus, Nicușor Dan. Astfel, surse din cadrul Primăriei Capitalei, prezente la discuții, ne-au confirmat faptul că Orban i-a impus primarului Nicușor Dan să-l detașeze pe Bogdan Steriopol (nepotul unui alt supus de-al său, Costel Barbu) la una din cele mai râvnite instituții publice pe care Nicușor Dan a subfinanțat-o până acum cu premeditare tocmai din cauza faptului că directorul acesteia nu se numără printe favoriții domniei sale.

Bogdan Steriopol, alături de unchiul Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului
Bogdan Steriopol, alături de unchiul Costel Barbu, fost secretar general adjunct al Guvernului

Este de notorietate deja în administrația publică și în cercurile PNL că Bogdan Cătălin Steriopol (fost impresar de fotbaliști) s-a folosit de toate influențele posibile pentru a ajunge director la parcuri (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti), încă de la începutul mandatului lui Nicușor Dan. Se pare, totuși, că numele lui Bogdan Cătălin Steriopol nu a fost singurul vehiculat în discuția avută cu primarul Nicușor Dan. Ludovic Orban a nominalizat și alte două nume, întrucât dorește să-și numească persoane apropiate atât la conducerea unor instituții cheie din cadrul Primăriei Capitalei, cât și în interiorul administrației publice centrale.

ULTIMA ORĂ:

Că ordinele lui Orban sunt lege pentru Nicușor Dan o dovedește și descinderea de joi dimineață a primarului general fix la…ALPAB. O vizită neanunțată, dar cu țintă clară: sub motivul că e în căutarea vinovaților pentru situația dezastruoasă a parcurilor din București, Nicușor Dan pregătește venirea oamenilor lui Orban. Să mai spună cineva că nu se muncește la Primăria Capitalei…

 

author avatar
Andrei Coman
948 afisari

1 COMENTARIU

  1. Surse pesediste din primarie,adica sobolanii catarati pe banul public care se vedeau pusi acolo pe viata de hoata firea,nu,stimati jurnalisti pesedisti???Ei,uite ca NU va pune nici un liberal la conducerea ADP,ci va face concursuri,iar daca participa si liberali sau pesedisti,important e sa dovedeasca ca au competente si vor sa faca altceva decat sa arunce banii oamenilor pe panselute si banci cu preturi de avioane private!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger