AcasăPoliticaNicuşor Dan refuză să dezvăluie cum a votat la referendumul pentru familie:...

Nicuşor Dan refuză să dezvăluie cum a votat la referendumul pentru familie: „Nu vreau să mă poziţionez în această…”

sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Actualul primar general al Capitalei a ales să nu dezvăluie cum a votat, în urmă cu câțiva ani, la referendumul pentru familie. Edilul a spus că s-a prezentat la acel referendrum, dar n-a dorit să spună și în ce fel a votat. Motivând că nu doreşte să se poziţioneze „în această dispută ideologică”.

Primarul spune despre el că se definește ca „tehnocrat”. Întrebat, marţi seară, 20 ferbuarie, la un post TV, dacă este progresist sau conservator, Nicuşor Dan a răspuns că este tehnocrat.

Nicușor Dan: „Mă definesc ca un tehnocrat”

„Eu mă definesc ca un tehnocrat. Aţi văzut că au fost nenumărate luări de poziţie pe subiectul acesta, nu m-am definit nici într-o parte, nici în alta (progresist sau conservator- n.r.), cred că pot să aduc plus valoare în administraţia publică din România şi în special din

Bucureşti, tocmai de aceea vreau să fiu dezirabil şi pentru un public conservator şi pentru un public progresist şi las această dezbatere să fie purtată în societate cu toate argumentele şi cu toată deschiderea şi mi-aş dori ca fiecare dintre aceste două categorii de oameni să aibă înţelegere către punctul de vedere al celuilalt”, a declarat Nicuşor Dan, la Euronews, citat de news.ro.

Primarul Capitalei: „Nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică”

Întrebat, totodată, cum a votat la referendumul pentru familie, edilul Capitalei a ales să precizeze că s-a prezentat la vot, dar a spus că nu va dezvălui cum a votat. Primarul a venit și cu o motivare pentru acest refuz, practic, de a spune cum a votat la acel referendum. Ce a avut loc, după cum mulți își amintesc, în 2018.

„Am răspuns în momentul acela, m-am prezentat la referendrumul pentru familie, dar nu am spus cum am votat şi n-o să vă spun cum. Pentru că nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică şi eu cred că pentru poziţia în care sunt acum e important ca oamenii care vor o schimbare bine a Bucureştiului să se regăsească în ceea ce spun.
Da, fiecare liber să interpreteze cum… Eu v-am spus exact, v-am reprodus exact ce s-a întâmplat acum, dacă nu mă înşel, 6-7 ani”, a răspuns Nicuşor Dan.

author avatar
Andrei Coman
219 afisari

5 COMENTARII

  1. O sa vedem cati votanti progresisti , ai lu’ „Nic- n-a facut nimic”, sunt in Bucuresti ?
    O sa vedem cine il finanteaza pe primaru’ asta, daca are suficienti sustinatori sa ii completeze listele sau asistam iar la infractiuni „nepenale”?

  2. Ce contează cum a votat? Votul e secret! Cati din familia tradiționala a lui Dragnea nu si bat nevestele si le inseala ? Asta e important? Eu nu m am dus la referendum dar susțin familia tradiționala. El are o familie ok !

  3. Multi criticä, si au acest drept de a critica, dar cred cä ar fii foarte bine si corect sä-si aducä aminte de fostii primari ca BASESCU sau FIREA care in afarä de beculete colorate si tot felul de stegulete nu au fäcut nimic!!! In perioada….FIREA nici o conductä de apä calda ( BUCURESTI) nu a fost inlocuitä, toate rämase de la veche oranduire, de 30-40 de ani. Nimeni nu poate repara si pune la punct, intr-un an sau doi, cea ce altii au ignorat ani si ani de zile. Succes NICUSOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger