AcasăPoliticaNicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe...

Nicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe numele său îl lasă rece: „Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia”

Nicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe numele său îl lasă rece: „Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia” / Sursa FOTO: facebook.com

În timp ce continuă să apară reacții generate de apariția în spațiul public a înregistrării în care candidatul Alianței USR-PLUS în cursa pentru Primăria Capitalei, susținut și de partidul aflat la putere, PNL, discută cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 4 pe un subiect controversat, Nicușor Dan pare mai pus pe șotii ca oricând.

De parcă nu ar pleca deloc urechea la acuzația de trafic de influență adusă cu insistență în discuție la adresa sa, și nu doar la nivelul PSD-ului, ci și al altor reprezentanți ai clasei politice, dar nu numai.

Concret, după ce s-a aflat că mai mulți parlamentari social-democrați, între ei și senatorul Nicolae, s-au îndreptat către Direcția Națională Anticorupție pentru a depune o plângere pe numele său, Nicușor Dan a reacționat ironic, printr-un scurt mesaj postat pe o rețea de socializare. ”Înțeleg din presă că șoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Șerban Nicolae, și câțiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunț împotriva mea.

Aș spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, așa cum bine știm, mulți pesediști intră, puțini ies.”, a reacționat Nicușor Dan, via Facebook.

Firea a reacționat

Plângerea depusă de grupul de social-democrați survine apariției în presă a înregistrării audio cu o convorbire telefonică între Dan și un reprezentant al Primăriei sectorului 4, despre demolarea unei construcții care ar fi fost ridicată nelegal.

De altfel, principala contracandidată a lui Nicușor Dan în cursa pentru fotoliul de primar general, social-democrata Gabriela Firea, a reacționat în câteva rânduri pe Facebook, după apariția înregistrării în cauză. Firea a remarcat, la un moment dat, o ”Tăcere mormântală pentru dovada certă că deputatul Dan Nicușor a facut trafic de influență pentru un interlop, în mod repetat, care și-a construit ilegal restaurant cu casă în el, într-un parc.”

Totodată, Firea a scris că ”Oamenii merită să știe adevărul! Ușor, ușor, ies la lumină secrete rușinoase. Au trecut 8 ore vinovate de la publicarea în presă a înregistrării unei convorbiri telefonice în care candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influență și șantaj la o primărie de sector, în favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicării sale în activități cu droguri, trafic de persoane etc, și care a construit ilegal clădiri (restaurant și casă) în Parcul Tineretului, pe domeniul public.”

În replică, Dan a anunțat că o dă în judecată pe Firea, pentru calomnie.

376 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai e omul sistemului, daia il lasa rece.
    DNA apara oameni ca Plicusor Dan, si nu numai ……..

  2. Hai să reamintim un lucru de la alegerile trecute. Ce a pățit Lukovid Orban după un denunț de luare de mită? Mai exact, un fel ce cerere de sponsorizare? A fost imediat luat la puricat de DNA și determinat să renunțe la a mai candida la Primăria generală. Bineînțeles, după terfelirea lui, a fost declarat nevinovat. Întreb: Cum privește acum problema, cazul fiind mult mai grav decât al lui? M-a surprins reacția, pe bune, a lui Traian cel isteț și merele de aur și îi dau dreptate în comparația cu nepotul lui. Dar, fiindcă există un dar, cum se împacă asta cu propunerea lui inițială ca, pardon, candidatul PNL-USR-PMP să fie Plicușor Ban pe care îl considera mai curat decât pe Maica Tereza? Corect, atunci se făcea că nu știe despre aceste lucruri, până când PMP nu a fost scos din cărți pentru alianța drepte la locale.

    • Javra ordinara joaca la doua capete ca nu are decit de cistigat . Cit despre reactia lui Nicusor , nu pare nepasare ci frica , frica mare . De protectie pina la final nu esti sigur nici-o data , Portocala paraditorul de destine era blindat de protectie dar azi cind a ajuns in pragul pusculitei da pe goarna totul . LUCOVIDUL STIE CE INSEAMNA PROTECTIA CA A MAI BENEFICIAT DE EA LA ALEGERILE TRECUTE .

  3. Plicusor te rupe Pandele Fire rea. Zi si tu ca partidu te-a consacrat, cutare. Ca a facut metro, cum face tren la air port ca o să schimbe gazoane cutare cutarica ca tantica-ta nu o duce bila. Cutare. Alfel pierzi mucosule, fatalaule.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger