AcasăPoliticaNicușor Dan, prima reacție după aflarea scorului la alegeri. Ce îi asigură...

Nicușor Dan, prima reacție după aflarea scorului la alegeri. Ce îi asigură pe bucureșteni – VIDEO

Nicușor Dan, prima reacție după aflarea scorului la alegeri. Ce îi asigură pe bucureșteni

După ce, la închiderea urnelor, la ora 21, a fost prezentate exit poll-urile cu primele rezultate de la alegerile locale din Capitală (DETALII AICI), iar numele său a fost primul la nivel de voturi, Nicușor Dan a ieșit în fața presei.

”Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi. (…) Vreau mai ales să le mulțumesc că ne-au dat încredere, în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră”, a declarat Nicușor Dan, de la sediul de campanie.

La nivel de mulțumiri, Dan s-a oprit inclusiv asupra voluntarilor și personalităților publice ”care au garantat pentru mine și 2012, și în 2016 și în 2020, dar și ”persoanelor care au dat în mod dezinteresat, au donat, și în campania din 2012, și în 2016 și în 2020”.

”Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră, decât pentru propria mea bucurie (…) Vreau să-i asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine în București (…) Vreau să-i asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei (…) Vreau să vă obișnuiți de acum cu ideea că Primăria Capitalei este partenerul vostru”, a mai fost auzit spunând Nicușor Dan, după anunțarea primelor rezultate ale exit poll-urilor.

128 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger