AcasăPoliticaNicușor Dan „perie” electoratul PNL, după ce liberalii i-au întors spatele

Nicușor Dan „perie” electoratul PNL, după ce liberalii i-au întors spatele

sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Primarul Capitalei a transmis un mesaj către electoratul de dreapta. Totul, după recentul anunț venit de la vârful PNL, cum că actualul edil – Nicuşor Dan- nu va mai avea parte de susţinerea liberalilor pentru un nou mandat la PMB.

Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, 1 februarie, în timpul unor declarații făcute în fața presei, cum i se pare reacţia PNL de a nu-l susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan: „Am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL”

„În primul rând, eu am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL. Sunt oameni care m-au votat, cărora le datorez mandatul ăsta şi tot ce am făcut în mandatul ăsta a fost să le respect încrederea pe care mi-au acordat-o, aşa cum simpatizanţii PMP-ului mi-au acordat-o, unii dintre ei, aşa cum simpatizanţii USR-ului mi-au acordat-o”, a declarat în primă fază Nicușor Dan.

„O să avem nişte alegeri în care o să fie dreapta contra PSD şi am încredere că electoratul dreptei, susţinători ai tuturor partidelor de dreapta, vor vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti şi a nu ne lăsa conduşi de mafia imobiliară în Bucureşti”, a completat actualul primar al Capitalei.

Ciucă: PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie

Reacția lui Nicușor Dan vine după recentele declarații pe care le-a făcut președintele PNL, Nicolae Ciucă, referitor la decizia liberalilor în privința actualului edil general din București.

„Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerinţele PNL, filiala Bucureşti, din discuţiile pe care le-am avut cu președintele filialei, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie”, a declarat preşedintele PNL, miercuri, 31 ianuarie, în fața presei, după o şedinţă a conducerii partidului.

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, este susținut pentru un nou mandat de Alianța Dreapta Unită, formată de USR, PMP și Forța Dreptei.

author avatar
Andrei Coman
301 afisari

5 COMENTARII

  1. In locu lu Neicusor va fi sustinuta la primaria capitalei de pnl,usr,pmp clothilde Armand ! Apoi la presedentie..Ca dupa un sass aerian sa avem si o frantzozische praezidentà..! Cà e ,,competentà”…

    • Dec,i mai sunt sustinatori ai lui abramburica asta care nu a facut nimic pentru Bucuresti?
      Sau esti vreun” admirator” al lui Nicu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger