AcasăPoliticaNicușor Dan își preia azi mandatul. Ce are de gând să facă...

Nicușor Dan își preia azi mandatul. Ce are de gând să facă imediat ce va ajunge în fotoliul de primar al Capitalei

(sursa foto: Facebook)

Zi importantă pentru candidatul susținut de PNL, USR și PLUS în cursa pentru Primăria Generală.

La mai bine de o lună de la alegerile locale, Nicușor Dan va ajunge, într-un final, să preia oficial prerogativele funcției la care a aspirat în momentul în care s-a înscris în cursa electorală din 27 septembrie. Ceremonia de învestire – la care va participa premierul Orban, întors recent din Franța – este programată pentru ora 12, urmând să se desfășoare în curtea interioară a Primăriei Municipiului București (PMB).

Așadar, în această a patra zi a săptămânii, primarul ales al Capitalei își va începe munca. Cei care se întrebau cam cum va arăta programul în prima zi de lucru a noului edil al Bucureștilor, află chiar de la Nicușor Dan cam care sunt chestiunile de pe agenda startului activității sale oficiale la PMB.

”Am promis transparență în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. Iată programul meu de lucru pentru joi și vineri, după depunerea jurământului și preluarea oficială a funcției”, a transmis Dan, încă de miercuri seară, prin intermediul unui scurt mesaj postat pe Facebook.

Mai mult, noul edil le promite locuitorilor Capitalei că va pune accent nu doar pe transparență, ci și pe dialog. ”Voi fi un primar deschis la propunerile voastre și voi ține cont de sugestiile care pot îmbunătăți relația dintre Primărie și cetățean”, primite Nicușor Dan.

Vă amintim că pe 26 octombrie, Curtea de Apel București a respins contestațiile venite din partea PSD după alegerile locale și a validat mandatul lui Nicușor Dan, în postura de primar general al Capitalei.

sursa foto: Facebook/Nicușor Dan
sursa foto: Facebook/Nicușor Dan
author avatar
Cristina Stefan
172 afisari

4 COMENTARII

  1. Bulica preia Primaria Capitalei, se naste un nou milionar in euro.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger