AcasăPoliticaNicușor Dan încurcă borcanele

Nicușor Dan încurcă borcanele

Ăăă… ăăă… da! Ăăă…, adică aha… desigur că… stai domle, că putem testa. Cred că ăsta a fost gândul cu care s-a trezit de dimineață. Nu putem să facem teste din alea cu partidul comunist, cum se exprimă specialiștii lui pe holurile Primăriei Capitalei. E vorba de testele PCR, dar deja nu mai are importanță. De la Cotroceni la Primărie, via Piața Victoriei, s-a umplut țara de specialiști. Mie, cel mai mult îmi plac specialiștii nu în Covid, ci pe lângă Covid. De altfel, sunt singurii pe care lumea îi înțelege.

Nicușor n-are noroc la testele alea de care vorbeam. Sunt scumpe.  Ar mânca 100 de milioane de euro din banii Primăriei ca să testeze populația Bucureștiului. Dar așa, de un pamplezir pentru noi, se pot face teste rapide. Sunt de zece ori mai ieftine. Nu și-a dat seama că asta cerea Gabriela Firea de multă vreme sau așa i-a venit la gură? Când Firea cerea testarea masivă a bucureștenilor cu astea mai ieftine, cine zicea că nu și bloca totul? Orban și Tătaru, în al căror siaj plutea Nicușor Dan. A uitat de la mână până la gură. După cum a uitat și că nu mai este în campanie, căci continuă războiul cu fosta primăreasă. Cred că așa se explică și de ce nu e apă caldă în oraș, decât pe ici pe colo. A uitat că este primar. La fel ca Orban, care și el a uitat că au trecut localele și încă se mai ia de gât cu PSD.

Schimbările începute la Primăria Capitalei pe mine mă sperie. A redus garda la ușa lui, dar a păstrat același număr de polițiști locali din prăvălie. Zicea că reduce cheltuielile. Reduce pe dracul! Dacă vrea să facă economii, să testeze prin primăvară, căci la cum dă căldură prin blocuri sigur vom fi mai puțini. Și dacă vrea să dea lecții de eficacitate inclusiv Guvernului, să pună câte doi pe un test. Copiii, că sunt mai mici, încap și câte trei sau patru. Vine și mai ieftin, ce atâta dezmăț pe banii publici? Când începe testarea? Hai să nu exagerăm, o să înceapă. Important este că a anunțat că o va face. Probabil în primăvară, când s-o mai stabiliza temperatura din apartamente. Păi ce legătură are testarea cu căldura? Da’ ce, căldura are legătură cu apartamentele?

author avatar
Valentin Boeru
2.388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger