AcasăPoliticaNicușor Dan, în 2012: Îmi dau demisia în 6 luni dacă nu...

Nicușor Dan, în 2012: Îmi dau demisia în 6 luni dacă nu rezolv problema câinilor maidanezi!

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Își mai amintește, oare, Nicușor Dan ce a promis în urmă cu ceva timp? E drept că au trecut aproape 11 ani de la acel moment, doar că problema câinilor fără stăpân revine puternic în actualitate, mai ales în contextul în care, zilele trecute, o femeie a murit după ce a fost atacată de o haită de patrupede, în zona Lacul Morii.

Actualul primar general al Bucureștilor a făcut, în 2012, o promisiune, în scris. Făgăduia, în luna mai 2012, că își va da demisia dacă problema câinilor comunitari nu va fi rezolvată – cu totul – în şase luni după ce devine primarul Capitalei.

Promisiune negru pe alb

La acea vreme Dan era candidat la funcţia de primar general al Capitalei. Într-un interviu datând din 2012, Nicuşor Dan a semnat chiar un document denumit „PROMISIUNE”, amintește, miercuri, antena3.ro, care publică înscrisul în cauză.

sursa foto: antena3.ro

Eu, Nicuşor Dan, promit să îmi dau demisia din funcţia de Primar General în situaţia în care câinii comunitari nu vor fi strânşi de pe stradă în totalitate în primele 6 luni de mandat. Bucureşti, 16.05.2012”, a scris atunci actualul edil general al Capitalei.

Promisiunea primarului Bucureștilor revine în actualitate după ce, în urmă cu doar câteva zile, sâmbătă, 21 ianuarie, mai exact, o femeie a fost ucisă de o haită de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii, din Capitală.

Citiți și: Nou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de câini: „Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, dar…” / Când și unde va fi înmormântată Ana Oros

Mesaje emoţionante de la soţul femeii ucise de câini şi de la duhovnicul acesteia. De ce s-a întors Ana la Lacul Morii

Medicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Ea e femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii. Locul exact unde a fost atacată + filmul morții / Ce pățise cu un an înainte în același loc

Nicușor Dan, pe Facebook: Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport

Moartea tragică a Anei Oros a generat numeroase reacții în spațiul public, de sâmbătă începând. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis un prim mesaj pe acest subiect, duminică seară. A transmis condoleanțe familiei și apropiaților femeii. Și a dat asigurări că „cine a greșit va plăti”.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic.Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.

Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice.

Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a transmis Nicușor Dan, în seara zilei de 22 ianuarie, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
346 afisari

14 COMENTARII

  1. Nicușor, limba română n-are suficiente invective pentru tine.
    Du-te într-un colț și mori. Du-te. Mori.
    Ratatule.

  2. Eu, Ncusor sorosistu’
    Promit sa beau pisat
    Aicea m-am semnat,
    Eu Nicusos muci -muistu!

    Ori pe cine ati pune in loc
    Fiind Sorosist, USRist
    Se va repezi la troaca ,la troc
    Ca porcul nesimnit nehalit

    Javrele asta-s o specie de hoti
    Clocita de cei d la SRI ul corupt
    N-ai ce s-alegi , sunt jigodii toti,toti
    De o prostie imensa ,de tara sunt rupti

    PNListii ..martoage ce-ling pe plavan
    Sun mai rai si mai prosti si mai hoti
    Sunt esenta raului supusa la ban
    Dar prosti esuati sunt toti ,toti!

  3. -are scris de mathematicianus:
    trebuie sa prromita ca-si lasa shuvitza
    ca basedia aia cu violu de revelion(70-71),
    cu „prezidentu”

  4. Hai Nicușor, fii consecvent cu tine însuți! Opraționalizeză-ți demisia dată, cu aceeași superficialitate, în avans, acum vreo 10 ani! Hai că nu e greu! Scapi comunitatea de pacoste de a-i sta pe cap!

  5. Ma baiatule, du-te ma si lasa-ne in pace ! Sint batrin, am vazut multe, dar un asa abramburit mai rar !

  6. Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

  7. BRavo …ai un scris de copil de clasa zero Zero esti si tu ,,dottore” !Am cumparat o carte de culegeri de probleme de matematica Am vazut cum se exprima ,,astia” Intai trebue tradus ce a vrut sa spuna si apoi treci la tme!

  8. BRavo …ai un scris de copil de clasa zero Zero esti si tu ,,dottore” !Am cumparat o carte de culegeri de probleme de matematica Am vazut cum se exprima ,,astia” Intai trebue tradus ce a vrut sa spuna si apoi treci la teme!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger