AcasăPoliticaNicușor Dan face apel la bucureșteni: „Oricine are dreptul să protesteze, dar...

Nicușor Dan face apel la bucureșteni: „Oricine are dreptul să protesteze, dar să o facă fără violențe”

Nicusor DanNicușor Dan face apel la bucureșteni: „Oricine are dreptul să protesteze, dar să o facă fără violențe” / foto: Mediafax

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, face un apel la solidaritate și le cere celor care protestează împotriva restricțiilor anti Covid din România să o facă fără violențe și să se gândească la cei pe care pot să-i pună în pericol.

Edilul a declarat, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că este o perioadă dificilă şi pentru personalul medical, şi pentru cei care au rude internate cu COVID, în fiecare zi în Capitală fiind depistate peste o mie de persoane infectate.

„Vreau să fac un comentariu legat de criza sanitară în care ne aflăm. Este nevoie de un efort de solidaritate din partea tuturor bucureștenilor și din partea tuturor românilor. Înțeleg că este greu pentru toată lumea după un an de restricții, însă este și mai greu pentru persoanele din sistemul sanitar și este și mai greu pentru persoanele care au rude, prieteni în spital cu această boală. Suntem în criză sanitară”, spune Nicușor Dan, potrivit Digi 24.

Dan: „Oricine are dreptul să-și spună părerea în democrație”

El menționează că aproape în fiecare zi sunt peste 1000 de persoane infectate cu Covid-19 în Capitală. Nicuşor Dan consideră că oricine are dreptul să îşi spună părerea în democraţie.

„Este nevoie de efortul nostru, al tuturor, pentru a trece de această perioadă dificilă. Pe măsură ce vaccinarea evoluează, probabil că vom fi mult mai bine, în două luni. Este nevoie de efortul nostru pentru acest interval.

Evident că oricine are dreptul să-și expună opinia în democrație, evident că oricine are dreptul să protesteze împotriva deciziilor autorităților, însă îi rog pe cei care o fac să protesteze fără violențe și să o facă gândindu-se la cei pe care pot să-i pună în pericol”, conchide primarul general al Capitalei.

author avatar
Andreea Vlad
250 afisari

4 COMENTARII

  1. PCR nu este test, unu la mănă.
    Dacă pandemia se bizue pe PCR atunci toate datele sînt false, doi la mână.
    Minciuna are picioare scurte.

  2. Voi nu plecați decât alungați cu pietre, bă, bugetofagule. Dacă pe Ceaușescu l-au omorât, după un simulacru de proces, voi, care duceți România la groapă – de fapt, România E în groapă, acum aruncați pământ peste ea – oare ce meritați? Nu vrea nimeni vărsare de sânge, deși, mulți trădători de după ’89, ar merita dulcele glonț al patriei sau, în orice caz, pârnaie și muncă (nu frecatul țiparului) pe viață. Plecați, plecați, plecați!

  3. Ba eu sint de acord cu Plicușor Ban,Mucușor..Adica să se protesteze la fel ca in 10 august 2019 cind ambasadele și serviciile de spionaj ale multinaționalelor care zburda-n voie-n țărișoara noastra își fac de cap! Nu le placea guvernarea veorichii a PSD rezultata ca urmarea a voinței poporului român la alegeri. Sa fie cum ati facut voi pe 10.08.2019, și la voi la fel cu același nivel de ,,nonviolență”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger