AcasăPoliticaNicușor Dan, acuzații la adresa PSD: ”Așa ceva trebuie penalizat sever”

Nicușor Dan, acuzații la adresa PSD: ”Așa ceva trebuie penalizat sever”

Nicușor Dan, acuzații la adresa PSD: ”Așa ceva trebuie penalizat sever” (sursa foto: Facebook)

În contextul discuțiilor apărute în privința situației de la sectorul 1, unde social-democratul Daniel Tudorache a cerut renumărarea voturilor, iar Clotilde Armand a anunțat că se va adresa Parchetului General (DETALII AICI), candidatul care, conform celor mai recente cifre, a ieșit primul în cursa pentru Primăria Capitalei a transmis un mesaj acuzator la adresa social-democraților.

”Așa cum am spus în seara alegerilor, toate voturile trebuie corect numărate, astfel încât rezultatele oficiale să reflecte exact voința bucureștenilor”, transmite, în primă fază, Nicușor Dan, într-un mesaj postat pe Facebook marți după-amiază.

Candidatul susținut de liberali și de Alianța USR-PLUS la recenta cursă electorală pentru Primăria Generală arată cu degetul în direcția PSD-ului, declarându-se solidar cu ai săi colegi care cer renumărarea unor voturi de la alegerile locale. ”E incredibil faptul că PSD a încercat să fraudeze votul în București, inclusiv prin falsificarea de procese verbale. Așa ceva trebuie penalizat sever și sunt alături de colegii mei din PNL și USR PLUS, care solicită renumărarea voturilor acolo unde există suspiciuni de fraudă.

Reamintesc că PSD a încercat și alte metode de a frauda alegerile, inclusiv prin difuzarea de publicitate pentru „realizările” Primăriei Generale conduse de Gabriela Firea, inclusiv în ziua alegerilor, inclusiv după ce Biroul Electoral Municipal a constatat ilegalitatea acestui gen de publicitate.

PSD trebuie să știe că nu are voie să fure! Iar dacă totuși o face, să știe că nu-i lăsăm să scape nepedepsiți!”, susține Dan, în postarea sa.

113 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu sunt mic, sunt un nimic, am în cap doar găurici, sunt sluga la inamici. Portret al venerabilului trădător Nicușor Dan !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger