AcasăPoliticaNicușor Dan a intrat repede în dizgrația bucureștenilor. Capitala rămâne cu vechile...

Nicușor Dan a intrat repede în dizgrația bucureștenilor. Capitala rămâne cu vechile probleme!

BucurestiNicușor Dan a intrat repede în dizgrația bucureștenilor. Capitala rămâne cu vechile probleme!

Nicușor Dan spunea la un moment dat că atunci când a preluat mandatul de primar general al Capitalei, Bucureștiul era un pacient în comă. Acesta promitea că va rezolva toate problemele cu care Capitala se confrunta. Din păcate, cele mai recente sondaje arată că problemele se acutizează de la o zi la alta.

Fie că vorbim de traficul aglomerat, avariile la rețeaua de termoficare sau gunoaie, soluțiile se lasă așteptate. Cifrele unui sondaj CURS, realizat în perioada 14-20 ianuarie 2022 pe un eşantion de peste 1000 de subiecţi prin metoda CATI, sunt devastatoare pentru Nicușor Dan.

Doar 3% apreciază ca foarte bună activitatea primarului General Nicuşor Dan de când acesta a fost ales. Mai multe de jumătate (57%) cred că acesta a avut o activitate proastă. 15% dintre respondenți cred că activitatea sa a fost foarte proastă.

77% dintre respondenţi consideră că România merge într-o direcţie greşită, în timp ce doar 17% sunt de părere că direcţia este una bună. Pe de altă parte, 73% dintre respondenţi sunt de părere că lucrurile merg într-o direcţie greşită în ceea ce priveşte Capitala, iar 19% cred că direcţia Bucureştiului este una bună.

Traficul și încălzirea, coșmarul bucureștenilor

Cele mai importante probleme ale Capitalei sunt: Traficul – 42% | Încălzirea – 25% | Poluarea – 21% | Drumurile principale – 19% | Colectarea gunoiului – 17% | Curăţenia – 17% | Problema parcărilor – 14%.

„Trafic” și „coșmar” au devenit cuvinte sinonime în Capitală, mai ales când vorbim de orele de vârf. Fie că sunt șoferi sau pasageri ai mijloacelor de transport în comun, bucureștenii s-au obișnuit cu ideea că drumul spre serviciu sau spre casă nu durează niciodată la fel. Și problema parcărilor le dă bătăi mari de cap.

Bucureștiul e sufocat de gunoaie și poluare. Colectarea gunoiului și curățenia se face de multe ori fără un bun management. Imaginile de vara trecută cu șobolani plimbându-se nestingheriți pe stradă vorbesc de la sine despre curățenia Bucureștiului. Pe de altă parte, parcurile administrate de municipalitate arată deplorabil, iar soluţiile găsite pentru criza gunoaielor au nevoie de ani de zile pentru rezultatele promise. Deşeurile produse de patru milioane de oameni, care locuiesc în Capitală, ori care tranzitează orașul, ajung la o singură groapă de gunoi.

author avatar
Andreea Vlad
265 afisari

2 COMENTARII

  1. BUCURESTENI AVETI CE ATI VOTAT,VA MERITATI SOARTA.OARE STB NU ESTE CONDUS DE UN DIRECTOR NUMIT DE CA FORMAT DI NUMITI DE USR SI PNL????

  2. Așa este când demagogia și înjuratul adversarului sunt suficiente și adevărul este dictat pe sticlă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger