AcasăPoliticaNicușor Dan a fost prins de Poliție. Incident de coșmar în ziua...

Nicușor Dan a fost prins de Poliție. Incident de coșmar în ziua lansării

Prototipul politicianului nou si curat si-a negociat ca un politician vechi si patat realegerea in functie

Nicușor Dan a început cu stângul cursa pentru ocuparea fotoliului de primar general al Capitalei.

Pe drum, în timp ce se deplasa cu autorurismul la ceremonia de lansare a candidaturii sale, Nicușor Dan a fost tras pe dreapta de către agenți de la Brigada Rutieră.

„Nu e mașina mea, nu m-am uitat în talon să văd când expiră ITP. Am presupus că totul este ok, îmi asum această greșeala”, a zis Nicușor Dan.

Mașina este a fratelui viitoarei soții a lui Nicușor Dan.

Liderii Alianței USR PLUS și PNL au anunțat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală și vor susține candidați comuni la primăriile de sector, respectiv:

Sectorul 1 – Clotilde Armand
Sectorul 2 – Radu Mihaiu
Sectorul 3 – Adrian Moraru
Sectorul 4 – Simona Spătaru
Sectorul 5 – Cristian Băcanu
Sectorul 6 – Ciprian Ciucu

Protocolul între PNL și USR-PLUS

PNL şi Alianţa USR PLUS au agreat ca Vlad Voiculescu, din postura de viceprimar al Capitalei, să coordoneze trei domenii-cheie: sănătatea, asistenţa socială şi educaţia. Nicuşor Dan s-a angajat să-i delege aceste atribuţii în cazul în care ajunge primar. Pe lângă Vlad Voiculescu, al doilea viceprimar al Capitalei va fi numit de PNL.

Protocul încheiat între PNL şi Alianţa USR-PLUS prevede:  (1) Viceprimarii de la nivelul Primăriei Capitalei vor fi desemnaţi, în conformitate cu prevederile statutare proprii sau alianţele încheiate anterior prezentului Protocol, de către: a)     Alianţa USR-PLUS b)     Partidul Naţional Liberal (2) Dl. Nicuşor Dan va delega atribuţiunile către viceprimarii propuşi de părţile semnatare după cum urmează. (3) Printre domeniile coordonate de viceprimarul desemnat de USR-PLUS în persoana lui Vlad Voiculescu vor fi: a) Sănătate (incluzând serviciile medicale furnizate prin intermediul unităţilor sanitare publice aflate în administrarea ASSMB si gestionarea activităţilor legate de îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor – spaţiul locativ, proiecte noi de investii în sănătate, mediu (calitatea aerului, apei), centre pentru vârstnici, centre pentru copii, sport si agrement; b) Asistenţă socială (incluzând asigurarea aplicării politicilor de asistenta sociala si a masurilor de protecţie si asistenta sociala pentru persoane defavorizate, cu dizabilităţi, persoane vârstnice, persoane singure, familii copii prin intermediul DGASMB si a celorlalte instituţii subordonate); c) Educaţie (incluzând şcoli speciale, învăţare continuă pentru adulţi, inclusiv dezvoltarea de competenţe digitale pentru elevi dar şi pentru cetăţeni), potrivit  antena3.ro.

author avatar
Eli Dan Davidescu
976 afisari

5 COMENTARII

  1. Lista de candidați demonstrează că PNL nu are de unde să selecteze specialiști, așa că face alianțe cedând în mare parte funcții altora mai neînsemnați. Asta se vede și din tot mai apriga activitate de a racola primari de la PeeeSeeeDeee, de la corupți, pentru a candida la primăriile din cele mai multe localități. Deci, nu au oameni pe care se pot baza și recurg la bazinul electoral al PSD. Imberbul Plicușor Ban chiar ne ia de fraieri. El împrumută mașina de la un cumnat care, culmea, nu-l avertizează că nu are ITP, deci suspendată din circulație, dar face gargară despre mediul sănătos din București. Băiatul, pe lângă că este un mare demagog este și băgat în belea de apropiați. Dacă nu cunoști un lucru elementar, că lipsa ITP te pune în contra legii, cum poți administra capitala? Vai, cozonacul lor de liberali!

  2. Mai Plicusor, cand vei ajunge primar(ceea ce nu cred) si te vei intalni cu IOHANUS sa nu mai faci bilute Sa ti pui mucii direct in gura ca sa nu se observe ca pe urma prinde si el smecheria Mai tii minte cand Groful se ascundea cu Pohontu prin boscheti si radea de farsa facuta asupra primului ministru al tarii d -na Dancila?Ei …!acolo in boscheti ..se plictisea si si manca si el mucii Pohontu nu manca muci .El era concentrat la culme sa faca farse femeilor si apoi sa rada

  3. Plicusor, pai cand o sa ploua în sectoare si tre sa te scoli la 2 sa iei salupa sa desfunzi canale iti uiti chilotii pe etajera si iesi in elefantu ? gol?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger