AcasăPoliticaNicolae Ciucă şi-a dat demisia: "Închei activitatea de prim ministru al României"....

Nicolae Ciucă şi-a dat demisia: „Închei activitatea de prim ministru al României”. Guvernul României, în aer!

Ei sunt românii care trebuie să "strângă cureaua"! Guvernul i-a condamnat. Cum arată OUG-ul austerităţii

Conform unor surse politice, Nicolae Ciucă și-a dat, luni, demisia, spun surse politice. Decizia vine în contextul în care criza din Educație a fost soluționată, la aproape patru săptămâni după ce profesorii au refuzat să mai intre la ore.

Update ora 16.40: Nicolae Ciucă a admis că-şi prezintă demisia.

Astăzi a venit momentul în care închei activitatea de prim ministru al României. În felul acesta, în cadrul discuțiilor pe care le-am avut la nivelul coaliției, odată ce am să merg să îmi depun mandatul la președintele României, la nivelul coaliției încep procedurile pentru efectuarea rocadei.

Ceea ce este important de subliniat este faptul că imediat după aceasta vom avea un guvern interimar, care va funcționa până în momentul în care se va finaliza învestirea unui nou Guvern, care sperăm să fie învestit până la finele săptămânii.

Noi ne-am propus ca până joi guvernul să fie învestit și în felul acesta să putem să ne ocupăm în continuare de problemele care sunt prioritare atât prin programul de guvernare cât și pentru tot ceea ce înseamnă guvernarea unei țări”, a declarat Ciucă.

______________________________________

El urmează să facă oficial anunțul, în cadrul unei conferințe de presă. El și-a depus deja demisia la Secretariatul General al Guvernului. În locul lui va fi numit liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ultimul discurs de premier

La începutul ultimei sale ședințe de Guvern de luni, Nicolae Ciucă a vorbit despre rezolvarea crizei din Educație și a făcut un scurt bilanț al mandatului său la conducerea Palatului Victoria.

Acum, funcţia de premier ar urma să ajungă la preşedintele PSD Marcel Ciolacu, în urma nominalizării sale de către preşedintele Klaus Iohannis.

Partidele din coaliţie nu s-au înţeles deocamdată asupra formulei noului Executiv şi nu se ştie nici dacă UDMR va rămâne în actuala formulă guvernamentală, în condiţiile în care nu renunţă la portofoliului Dezvoltării.

PSD şi PNL trebuie să negocieze şi alte portofolii importante, precum Transporturile, social-democraţii dorind să păstreze portofoliul pentru Sorin Grindeanu, deşi în înţelegerea iniţială, acest minister ar fi trebuit să treacă la PNL

author avatar
Andrei Ștefan
424 afisari

10 COMENTARII

  1. Csolakului,domne.E bayat cu ochi albastri,asta inseamna in Ro ca e un tip dfeosebit,inzestrat cu niste calitati de intelligence american.In vise.
    De fapt ,e o Valoare.Un putregay securist

  2. Din categoria: sunt celebru, scoate-ma de aici!
    Cel mai curajos prim ministru.
    Bine ca nu e pe front.

  3.  Marșul LGBT nu va avea loc nici anul acesta în Chișinău. Primarul Ion Ceban: Nu avem nevoie de propaganda acestor manifestații
            12 iunie 2023
            https://www.activenews.ro/stiri/Marsul-LGBT-nu-va-avea-loc-nici-anul-acesta-in-Chisinau.-Primarul-Ion-Ceban-Nu-avem-nevoie-de-propaganda-acestor-manifestatii-182582

    „Cel mai bun loc pentru paradă, pentru a nu perturba transportul public, este Parlamentul și Guvernul”, a accentuat primarul.

    „Fiecare să facă ce vrea acasă. Nu avem nevoie de propaganda acestor manifestații, comportamente și atitudini. Sunt pentru apărarea dreptului la muncă, la studii, la orice alte aspecte ce țin de viața cotidiană, doar că fără propaganda acestor pseudovalori. Reiterez, dacă doriți, poftim la Parlament și Guvern”, a spus Ion Ceban.

  4. La a3 sienen se spunea ca se schimba puterea , serios ? probabil va drogati daca credeti ca se schimba puterea daca in locul lui tanda vine manda .

  5. Dominoul satranistilor a inceput sa cada si in Romania.
    Ciuca si ceilalti Criminali Tradatori si Jefuitori pot fugi in alta galaxie pentru ca vor fi gasiti, arestati, judecati si SPANZURATI pentru Crime impotriva umanitatii, Inalta Tradare si Jaf din avutia nationala.

    ,,Corporația americană a dat faliment la începutul acestei luni și ceea ce am urmărit la așa-numitele noastre știri sunt spectacole de teatru corporative. Dovezile pentru acest lucru sunt clare.
    Primul lucru de observat este că Washington DC rămâne un oraș fantomă. După cum confirmă această știre, lucrătorii guvernului SUA „aleg să rămână acasă, poate pentru totdeauna, lăsând vaste birouri federale goale și orașul în dificultate”.
    https://news.yahoo.com/us-capital-sputters-federal-workers-014754534.html
    O altă dovadă este că porturile americane s-au închis și comerțul se prăbușește. Închiderea porturilor precum Seattle este pusă pe seama „disputelor de muncă”, dar asta nu explică prăbușirea cererii de cutii de carton, un pilon al comerțului.
    Surse din societatea secretă din Asia explică că încercarea de a folosi aurul regal taiwanez și thailandez pentru a menține funcționarea corporației americane a fost oprită. De aceea exporturile către SUA au fost oprite.
    Marea „poveste” este o poveste completă din BS a președintelui american Donald Trump fiind acuzat pentru „păstrarea documentelor guvernamentale la el acasă”. După cum notează mulți oameni, Trump a fost inculpat pentru ceva care nu este ilegal.
    „Acuzarea lui Trump” face în mod clar parte dintr-o campanie sofisticată – a susținătorilor săi Rothschild/Harriman – de a înlătura avatarul Rockefeller „Joe Biden”. Prin crearea unui precedent legal cu Trump, ei pot merge acum după „Biden”. Acesta este motivul pentru care presa corporativă a raportat pe scară largă audierile Congresului despre modul în care Biden a acceptat „5 milioane de dolari în mită.” – simultan cu rechizitoriul lui Trump.
    Semn că armata americană acționează în sfârșit și îl recunoaște pe Trump ca comandant șef, radioul forțelor armate americane, care până acum a fost 100% propagandă pro „Biden”, raportează acum povestea despre mită „Biden”. . Observăm că Trump are acum protecție militară și nu de serviciu secret.
    Am vorbit cu creatorul Sistemului Financiar Cuantic, care a explicat „O mulțime de oameni datorează o mulțime de bani și vor să arunce cu piciorul pe drum, Randamentul obligațiunilor suverane este artificial. Bonurile nu au nicio valoare; sunt spălarea banilor. Toată lumea merge la etajul 18 [la sediul BRI] din Basel [pentru a-și obține banii falși]. Cartelul este familia Rothschild. Întregul peisaj geopolitic este reprezentat de toate familiile care refuză să renunțe la teritoriul lor.”
    Sursa notează că „războiul biologic calibrat cu atenție” al familiei Rockefeller este de fapt un semn „își pierd influenta și ei știu că o pierd”.
    Rothschild, șeful iezuiților și alții s-au predat acum, spune el. „Sfârșitul KM-ului a fost… ‘’ ‘’

  6. grasul asta umflat cu decoratii tinichele de catre samsarii americani de armament, a venit, a golit bugetul tarii pentru harburi americane, iar acum ne transmite:
    v-am pupat pe portofel!
    ciuca tre’ sa mearga la beciul domnesc pentru multi ani, nu are ce cauta in parlament!

  7. A primit ordinul,porcu’!
    Nu face nimic de capul lui!
    Asa ies usurel din scená,precum drogatu’ de Cátu,genocidul ce voia vaxenarea obligatorie!
    Nu se poate trata de demnitate,sant doar scursuri umane!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger