AcasăPoliticaNicolae Ciucă, reacție după incidentele de la protestul AUR. A luat legătura...

Nicolae Ciucă, reacție după incidentele de la protestul AUR. A luat legătura de urgență cu ministrul de Interne

nicolae ciucaNicolae Ciucă, reacție după incidentele de la protestul AUR. A luat legătura de urgență cu ministrul de Interne

Premierul Nicolae Ciucă a luat legătura cu ministrul de Interne Lucian Bode, în urma incidentelor care s-au produs, marți, la protestele organizate de AUR la Palatul Parlamentului.

Șeful Executivului i-a cerut lui Bode „să protejeze integritatea instituțiilor statului”, potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituție, dar acesta trebuie să fie pașnic și să se încadreze în limitele legii. Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul Afacerilor Interne și i-a cerut să protejeze integritatea instituțiilor statului, aplicând legea și descurajând orice tip de violență, având ca prioritate protejarea românilor”, a transmis premierul României, prin vocea lui Dan Cărbunaru.

Protest AUR față de certificatul COVID

Aproximativ 1500 de persoane, simpatizanți și membri AUR, s-au adunat, marți, 21 decembrie, într-un protest care a degenerat la Palatul Parlamentului, față de impunerea certificatului COVID-19 și de obligativitatea vaccinării.

Protestatarii au forțat intrarea în Palatul Parlamentului, au vandalizat mașinile ambasadelor SUA și Japoniei din curtea instituției și au încercat să intre în clădire.

author avatar
Andreea Vlad
329 afisari

3 COMENTARII

  1. SUNA CIUCA LA TAC-TU SA IL INTREBE PE GEN CIOFLINA CUM AU LICHIDAT PROTESTATARII DIN DECEMBRIE 89 SI FA SI TU LA FEL! ARMATA ESTE O ADUNATURA DE SAMSARI DE FIARE VECHI…SI URMASI SAU CEI CARE AU TRAS IN ROMANI IN DECEMBRIE 89…
    IA CIUCA INITIATIVA CA ORICUM ESTI PAPADIE …ASTEPTAM SA TE INCURCE BAIETII CU O FATUCA ORIENTATA SI ESTI DE PANOPLIE CA TOTI INAINTASII TAI DIN 89 INCOACE…POPORUL NU E TAGMA JEFUITORILOR…BAI, URMASUL LUI TUDOR VLADIMIRESCU….V-AU CASTRAT AMERLOCII?

  2. Bode …zici ca e personaj din BD la munte si la mare…si gras si lenes si batut in cap…rad politistii de el si la serviciu si la carciuma…banc peste banc…

  3. S-a pornit numaratoarea inversa.Porcii astia se cred eterni la putere.Sa bage certificatul nazist,sa vada cum e sa stai in fata furiei unor oameni disperati care nu mai au ce pierde.Astazi a fost doar un foc de paie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger