AcasăPoliticaNicolae Ciucă începe EPURĂRILE în Guvern. Lista miniştrilor remaniaţi este gata!

Nicolae Ciucă începe EPURĂRILE în Guvern. Lista miniştrilor remaniaţi este gata!

Iohannis și Ciucă, în fața unei decizii istorice

Nicolae Ciucă a trecut la evaluarea miniştrilor. Cine n-a dat randament până acum pleacă! Premierul le-a transmis colegilor de partid că Guvernul este în această perioadă mobilizat pentru a finaliza jaloanele și țintele din PNRR, până joi, 30 iunie.

Toate hârtiile sunt pe masă, în biroul său, și în doar câteva zile va prezenta public miniștrii de care este nemulțumit, anunţă Antena 3.

Pe cine va da afară Nicolae Ciucă?

Deși premierul nu a precizat dacă va exista sau nu o remaniere, potrivit unor surse din PNL și PSD există portofolii la care se dorește o schimbare.

Există nemulțumiri cu privire la ministrul Fondurilor Europene, din partea celor de la PSD. Și asta pentru că s-au îndeplinit doar cinci jaloane și ținte din PNRR din cele 27 care ar fi trebuit să fie gata până la sfârșitul acestui trimestru.

Liberalii îl vor plecat din Guvern pe șeful Finanțelor, Adrian Cîciu. Aceștia sunt nemulțumiți de situația în care a ajuns țara. Potrivit acestora, o mare vină ar purta-o Partidul Social Democrat, dar și ministrul Finanțelor.

Pleacă şi Dîncu?

Cseke Attila este, de asemenea, luat în vizor. În principiu pentru modul în care sunt împărțiți banii de la Ministerul Dezvoltării către primarii din țară.

Şi Vasile Dâncu, ministrul Apărării, ar putea fi „alungat” din Guvern. Acesta a exagerat când a declarat public că Marea Neagră este blocată din cauza minelor, ceea ce ar fi atras furia lui Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
1.412 afisari

9 COMENTARII

  1. Dar de la liberali cine este pe vătrai? Deocamdată vedem că au apărut numai PeeeSeeeDeee. Popescu, Bode și alți liberali neperformanți când vor urma? Este o situație dificilă la finanțe? Să spună liberalii de unde este moștenirea. Cine a dus finanțele României în această situație? Nu Câțu și gașca lui?

  2. 3 HANDICAPATI,3 PUTORI,FOSTE COMUNISTE.3 RAHITICI LA MECLA,
    3 TRADATORI SI HOTI,3 MUHAIELE CIUPITE DE VARSAT NEGRU,
    3 PIONERI,UTECISTI SI COMUNISTI=TOTI TEMBELI,SE USUCA PE PICIOARE,
    3 NEBUNI DE BALACEANCA,CAMERA 666,INTR-UN PAT ETAJAT-sa faca pipi intre ei.
    3 USCATURI GLOBALISTE,GAINARI SI SCARBE DE UNS CLANTE CU CACA.
    SICTIR BA LASILORSI, SA VA IA GAIA,LA PARNAIA DE JILAVA

  3. Suinul trebuia sa se puna in fruntea listei.Alaturi de Mandolina si Pirtu cel mai jalnic premier din istoria Romaniei.Insa e loc si de mai rau dupa cum am vazut in ultimii ani.

  4. Doamne ajuta sa plece ca el crede ca a trecut 2 adolescenti cu avionu din Baltica pana la Marea Neagra fara sa i prinda nimeni. Doamne ajuta ca o sa creada ca rachetele ruse is fluturi 🦋 🦋 🦋 sau tot la fel de bine o racheta ruseasca nu are esploziv poate avea fluturi 🦋…

  5. La noi la Cluji e trecatoru si prostu un trecator un prost un trecator un prost un trecator un prost …

  6. O simpla intrebare ptr cei din politica- cand faceti curatenie cu slugile teleghidate ale mafiei care nu se mai satura de jefuit?Asa un indiciu ajutator -Cei care fura miliarde de euro din banii publici si finanteaza armata kominternista NU SUNT NATO CI GRU.Chestia asta a spus-o presedintele USA impreuna cu altii de la Pentagon.Oare a ajuns si la urechile voastre?

  7. La voi la Cluj sunt trecatori cu stare financiara si bine imbracati care fac genoflexiuni cu oasele anchilozate de diabet si reumatism insotite de basini puturoase pentru un bilet de autobuz.Acum cativa ani purtatoarele de gulere de vizon insotite de securistii expirati cu caciuli de nurca se omorau la Alba Iulia pentru o farfurie de fasole cu ciolan.Cica asa sarbatoreau Ziua Nationala.Daca asta e poporul roman ma bucur ca dispare.Pomanagii nu sunt cu nimic mai bun decat cei care ii guverneaza ca doar ei i-au votat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger