AcasăPoliticaNicolae Ciucă, decizie controversată: a numit-o şefă pe la Ariile Naturale Protejate...

Nicolae Ciucă, decizie controversată: a numit-o şefă pe la Ariile Naturale Protejate pe fiica lui Vela

nicolae ciucaNicolae Ciucă, decizie controversată: a numit-o şefă pe la Ariile Naturale Protejate pe fiica lui Vela

Nicolae Ciucă i-a dat luni Andrei-Sabrina Pleșa atribuțiile de președinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Pleșa este acum vicepreședinte al instituției. Ea este fiica partenerei lui Marcel Vela, influent baron local PNL și fost ministru de Interne.

Mama Andrei Pleșa, Gabriela Nicoleta Pleșa, are acțiuni într-o companie care, prin intermediul altei firme, vrea să construiască patru microhidrocentrale într-o arie naturală protejată.

Cine este Andra Pleșa?

Andra Pleșa este fiica Gabrielei Nicoleta Pleșa, partenera de viață a senatorului PNL Marcel Vela, fost ministru de Interne în guvernul Orban și șeful liberalilor din Caraș Severin.

De altfel, Vela a susținut-o puternic pe Andra Pleșa drept candidat PNL la primăria Caransebeș în 2020, trecându-se chiar primul pe lista candidaților PNL la consiliul local, dar ea a pierdut alegerile în fața unui candidat independent.

Marcel Vela are o fiică din prima căsătorie, Andra Vela, al cărei naș de cununie a fost ministrul liberal al finanțelor de atunci Daniel Chiţoiu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.040 afisari

6 COMENTARII

  1. Astia su creeat o casta in care se rotesc au distrus statul so.cial pt modelul indian .Ue asta a pastorit aici ca sa poata sa fure ei tot au imbogatit cativa si saracit in masa!!!

  2. Inainte era un singur partid. Acum sunt o gramada. Cu neveste, fiice si alte neamuri.Realizati ce concurenta este pe posturile caldute si bine platite?

  3. Cumetria de Partid si de Stat pur PeNeLista
    Ca ei nici usturoi n-au mancat nici gura de …nu le miroase
    Si Tatuca doarme …somn usor

  4. Nu mai terminam o data cu pilele. Angajati specialisti, oameni cu carte , nu pe fata/baiatul lui tata, ca de aia suntem in situatia asta. Numai prosti de sus pana jos. Oeamenii cu carte nu sunt buni sa fie angajati, numai prostii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger