AcasăPoliticaNicolae Ciucă a vorbit cu Rafila, apoi a făcut un nou anunţ...

Nicolae Ciucă a vorbit cu Rafila, apoi a făcut un nou anunţ despre implementarea certificatului verde la locul de muncă

ciuca rafilaNicolae Ciucă a vorbit cu Rafila, apoi a făcut un nou anunţ despre implementarea certificatului verde la locul de muncă

Premierul României a avut o nouă discuţie cu Alexandru Rafila despre introducerea certificatului verde la locul de muncă. Nicolae Ciucă a căutat soluţii de urgentare a adoptării legii privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Certificatul verde ar trebui aprobat, mai întâi, de Camera Deputaților.

Certificat verde şi pentru cei care au trebut prin boală

Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament şi, în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să poată să meargă la promulgare şi să poată fi aplicat”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă certificatul verde va putea fi eliberat și persoanelor care fac dovada trecerii prin boală pe baza unui test privind anticorpii, premierul a răspuns: „Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia și persoanele care au trecut prin boală”.

Cu privire la eliberarea certificatului verde la 10 zile de la prima doză de vaccin, Ciucă a mai afirmat: „Nu am discutat acest detaliu cu sumnealui. Urmează să vină cu o propunere concretă care să fie inclusă în proiectul din Camera Deputaților”.

author avatar
Andrei Ștefan
721 afisari

9 COMENTARII

  1. UITE AȘA VA CÂȘTGA A.U.R. ALEGERILE!!!

    ORICUM, TREBUIE SĂ-I REMARCĂM CE BINE SE ÎNȚELG CÂND ESTE VOBA DE ÎNCĂLCAT LEGILE ȘI CONSTITUȚIA!!!!!

    HUOOOO NAZIȘTII USLAȘI!!!!! HUOOOO!!!!!!!!

    • Sa-i de inaite. Sa vedem cine va castiga alegerile viitoare. Cred ca de psd si pnl va ramane cenusa.

  2. @ Ciucă zice că s-a pensionat repede și ca prim ministru dorește să fie „proaspăt fătat” , ci nu „ouat”, ?

  3. & Ciucă nu cerut și ca în „certificatul verde” să i se treacă adresă de domiciliu la clădirea guvernului ,născut din „părinții” PNL și Parlament , prin grija „mamoșului” Iohannis, ? ?

  4. & Dacă domnu’ profesor Rafila, ca „renașcentist căutător de certificat verde” , la Ministerul Sănătăii , specialist OMS și PSD ce se implică pentru salvarea speciei, dă și indicații corecte despre așezarea „pamperșilor”, ?

  5. Trădători de neam și țară, slugile nwo, fără Dumnezeu, din tată-n fiu. Au avut grijă să-i pună pe fii, după tații din 45, ca rafila, neulander zis petre roman și tot așa. Numai Cel De Sus ne mai poate scăpa de aceste satane.

  6. Bai Ciukalaule, bai rafiloiule, bai fii de catea nazisti, sa vedeti voi ce zertifikate cu plumb o sa luati voi in curand, numai din alea verzi o sa vedeti voi !! Hai cu Nazi Pass-ul, bai Ciukalaule korupt, bai cap de pork de 160 de kile, ai trimis la Giurgiu acel porkusor la domnii cu tabelele, adica la tabalagii, sa mance si gura lor ceva bun, acum de Sarbatori !! Bai Bode, unde te ascunzi, bai vierme nazist imputit ? Iesi la interval, sa iti dea cei din Giurgiu un jet caldut fix in mekla ta de paradit ordinar ce esti !! Ha ha ha 🙂 Hai cu Das Zykoln B Zertifikat-ul, bai gunoaielor naziste, apoi incepe si iuresul cel mare, aka razboiul civil, hai ca toti sunt deja gata echipati cu tot ce trebuie !! Ha ha ha 🙂 Arbidol Macht Frei 🙂

  7. Alu pi gus, beeeei ciucă. Nu înghiți! Tine tot în gură și împarte și la tovarășii tai de hotomaneala.. sloboz e dăstul:))))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger