AcasăPoliticaNici vorbă de liniște în PNL! Șeful CJ Cluj, mesaj tranșant pentru...

Nici vorbă de liniște în PNL! Șeful CJ Cluj, mesaj tranșant pentru Orban. Amenință cu demisia din partid

Nici vorbă de liniște în PNL! Șeful CJ Cluj, mesaj tranșant pentru Orban. Amenință cu demisia din partid (foto: facebook/Alin Tise)

După ce zilele trecute actualul lider al Partidului Național Liberal, fost premier, a fost criticat pe marginea rezultatului alegerilor parlamentare, de această dată nemulțumirea din rândul unei voci cunoscute din partidul condus de Ludovic Orban vizează numirea prefectului din Cluj.

Vizibil contrariat de rezultatul discuțiilor de la nivelul Coaliției, la nivelul împărțirii posturilor de reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, respectiv de faptul că funcția de prefect la Cluj nu mai revine PNL-ului – ci UDMR-ului, conform negocierilor, liberalul aflat în fruntea Consiliului Județean Cluj a luat atitudine. Public.

În sensul în care a adresat câte o scrisoare atât liderului PNL, Ludovic Orban, cât și premierului Florin Cîțu, prin care cere numirea unui alt prefect la Cluj.

”Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj). Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism.

PNL deținea postul de Prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj. Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție”, susține Tișe, în documentul făcut public pe pagina sa de Facebook.

Ar fi susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni

Liberalul aflat la șefia CJ Cluj susține că nu e singur în acest demers. Mai mult, amenință cu plecarea din partid, dacă lucrurile nu se schimbă. Tișe vrea ca în fruntea Prefecturii Cluj să fie numită o ”persoană competentă din PNL Cluj”.

”Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc.

Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj.

Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Numărul celor nemulțumiți de această decizie este însă infinit mai mare”, mai transmite Tișe în scrisoarea cu pricina.

223 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger