AcasăPoliticaNici bine nu a vorbit Dragnea de un nou partid, că s-a...

Nici bine nu a vorbit Dragnea de un nou partid, că s-a aflat o primă reacție din PSD: ”Au mai fost încercări şi…” – VIDEO

După ce seara trecută, fostul președinte al Partidului Social Democrat a ieșit la TV, într-o primă emisiune după ieșirea din penitenciar, vorbind, între altele, despre o nouă formațiune politică, Alianța pentru Patrie – VEZI AICI, s-a aflat deja cum s-au văzut aceste declarații la nivelul PSD-ului.

Senatorul Radu Oprea a fost întrebat despre acest lucru, luni, în timpul unei conferințe de presă.

”Nu e o idee nouă în PSD. Au mai fost încercări de a face şi alte formaţiuni politice, vă aduc aminte de alţi preşedinţi ai PSD care au avut aceleaşi încercări, aceleaşi demersuri, astăzi undeva în zona neparlamentară. Bănuiesc că se va întâmpla acelaşi lucru, adică nu văd ce ar putea fi nou astfel încât acest demers să fie de o altfel de natură. Au mai fost încercări şi (…) toate au avut exact acelaşi traseu”, a declarat purtătorul de cuvânt al formațiunii social-democrate.

Pe de altă parte, Oprea a mai declarat că social-democrații îi urează sănătate fostului lider social-democrat. ”Liviu Dragnea a fost preşedintele PSD. (…) A trecut printr-o suferinţă totuși, a fost într-o zonă pe care dumnealui a descris-o ca un iad. Din punctul acesta de vedere înţelegem suferinţa prin care a trecut, îi urăm foarte multă sănătate”, a afirmat Radu Oprea.

Dragnea: Partidul este înființat și se numește Alianța pentru Patrie

 

(sursa foto: Facebook/Alianța Pentru Patrie)

Fostul președinte al PSD-ului a făcut trimitere, duminică seară, la realitatea PLUS, la momentul la care a apărut ideea înființării acestui nou proiect politic, dar și la rolul pe care l-a avut, în această privință, Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al formațiunii politice în vremea când Liviu Dragnea era lider al partidului .

”S-a discutat foarte mult, primii care au vorbit că mi-am făcut partid au fost cei de la noul PSD. Eu știți bine nu am ieșit public până la momentul ăsta. Nu am spus nimic despre asta, nici Codrin nu a spus nimic despre asta. Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin, el a venit des la mine la vizită, m-a ajutat enorm acest om de mare caracter. Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid, un partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care n-au curaj, de acoperiți, de oameni infiltrați care distrug un partid.

Am zis că sunt de acord și îl sprijin cu toată experiența mea. A găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți dar cu curaj care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început în documente pentru a nu risca ca pe parcursul procedurilor să se blocheze. Partidul este înființat și se numește Alianța pentru Patrie”, a declarat Dragnea, citat de realitatea.net.

243 afisari

1 COMENTARIU

  1. Stanga se divide , AUR a rupt o halca , Dragnea va rupe alta , Ponta a ciordit un ciot , ramane PSD-ul un cadavru profanat .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger