AcasăPoliticaNelu Tătaru iese la rampă: ”Cineva s-a urcat politic pe o pandemie,...

Nelu Tătaru iese la rampă: ”Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț” – VIDEO

Nelu Tătaru iese la rampă: ”Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț” - VIDEO (foto: facebook)

S-au redeschis școlile, astfel că nu lipsesc discuțiile privind măsurile dispuse în unitățile de învățământ, odată cu reluarea cursurilor, dar și pe tema vaccinării profesorilor.

În seara zile în care s-au desfășurat primele cursuri în școli, după 3 luni de cursuri online, fostul ministru al Sănătății din Guvernul Orban, actualmente deputat PNL, a ieșit la rampă. Nu oricum, ci arătând cu degetul înspre scena politică, raportat la momentul 15 mai, când au început să apară în România primele semne de relaxare a restricțiilor impuse în lupta contra răspândirii noului coornavirus.

”Nu cred că trebuie să dăm vina doar pe comunicare. Eu am fost în mijlocul acestei pandemii. (Data de) 15 mai, care a însemnat primele măsuri de relaxare, au fost și primele implicări politice. Era un trio (…) format la acel moment, în care nu recunoșteau acea pandemie, nu recunoșteau niște măsuri, «i-am ținut în casă». (…) Până a venit valul de vară, cu toamna și atunci s-au ascuns”, a susținut Nelu Tătaru, luni seară, din platoul televiziunii B1. ”Destul de mulți dintre ei” ar fi fost parlamentari social-democrați, din câte a lăsat să se înțeleagă fostul oficial guvernamental, fără să vrea să dea și nume.

Tătaru: Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț

”Spuneam și atunci, nu cred că dăm vina pe comunicare. Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț – că vrem, că nu vrem. Dar haideți să facem în momentul ăsta ce trebuie făcut”, a mai afirmat fostul ministru al Sănătății.

Pe de altă parte, referindu-se concret la campania de vaccinare – începută în România pe 27 decembrie anul trecut -, liberalul a părut mulțumit. ”Dacă mă întrebați pe mine, campania de vaccinare este peste așteptări în acest moment fiindcă acum trei luni, când făceam acele sondaje, erau foarte puțini și din partea medicală care voiau să se vaccineze”, a declarat Nelu Tătaru, citat de b1.ro.

422 afisari

2 COMENTARII

  1. Bisericută întru-un picior, ghici cipercă cine-i ?. Cine să fie, cine să fie ?. Păi se vede de pe lună. Nu Johannis s-a folosit din plin de pandemie, ba să amâne alegerile, ba să le tină, ba să pună un guvern sau să nu . Nu asa a ajuns să avem guvernul Orban 2, sau să ne procopsim cu Cîțu, că de, nu se poate fără guvern, iute instalat, că pandemia cere guvern, urjent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger