AcasăPoliticaNelu Tătaru, din nou în cărți pentru șefia Ministerului Sănătății? Ce a...

Nelu Tătaru, din nou în cărți pentru șefia Ministerului Sănătății? Ce a anunțat Cîțu – VIDEO

Nelu Tătaru, din nou în cărți pentru șefia Ministerului Sănătății? Ce a anunțat Cîțu - VIDEO (foto: Facebook)

După ce Ioana Mihăilă (USR PLUS) a demisionat de la șefia Ministerului Sănătății, conducerea MS a fost preluată, interimar, de către Cseke Attila.

Florin Cîțu a fost întrebat, joi seară, dacă Nelu Tătaru este o variantă pentru revenirea în fruntea Ministerului Sănătății.

”Nelu Tătaru un foarte bun profesionist, a arătat anul trecut că a putut să gestioneze o perioadă foarte dificilă, în plină criză a gestionat foarte bine Ministerul Sănătății (…). Dacă se ajunge acolo, bineînțeles că este o propunere foarte bună pentru un ministru al Sănătății. Această discuție trebuie să o am cu partenerii de la UDMR, (…) dacă, în cazul nefericit în care cei de la USR decid să nu mai participe la guvernare”, a declarat premierul Cîțu, la TVR1.

Liberalul Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, în perioada pandemiei COVID-19, în Guvernul Orban, este actualmente consilier onorific al premierului.

foto: Facebook/Guvernul României

MS, anunț despre restanțele salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare

Pe de altă parte, Ministerul Sănătății a anunțat, în cursul zilei de joi, referior la plata drepturilor salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare, că ”a transmis astăzi deschiderile de credite bugetare în sumă de 91 480 000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021”.

Și că “în prezent se centralizează necesarul pentru luna august, astfel încât să putem plăti și salariile din această lună. Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare. Apreciez efortul lor susținut și vreau să îi asigur de întreaga mea implicare în acest mandat interimar. Vaccinarea rămâne cea mai sigură metodă de prevenție eficientă împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, citat într-un comunicat al MS.

179 afisari

15 COMENTARII

  1. astaa care a declarat ca parintii care nu-si vaccineaza copii vor fi decazuti din drepturile parintesti si copii lor vot fi luati de Protectia copilului’?

  2. Bai Nelu Talharu, bai pitekantropule dement, nu vrei tu sa iti iei un frumos cap in gura, sau poate chiar mai multe de la domnul Matu, ca dansul e roaker serios si experimentat, a mai facut el din astea prin America !! Vezi, bai talharule ordinar, ca o sa ajungi cu pielea in bat, asta e un lucru sigur, astea ce faceti voi sunt ultimele zvacniri ale voastre, acum urmeaza haosul si teroarea adevarata, bai papagalule talhar !! Se vede clar cat de disperati si de speriati sunteti, o sa va ia romanasii vostrii la omor cat de curand, asa ca mai latra acum, bai Nelu Talharu, cat mi poti si tu guita, ca mult timp nu mai ai !! Nimeni nu mai crede nimic din ce aberati si delirati voi zilnic, toti cei care intra in auschwitz-urile voastre insalubre sunt cu raceli si pneumonie, iar voi rapid ii otraviti in maxim 2 saptamani cu virusul vostru chinezesc, toti stiu deja asta, asa ca lasa propaganda nazista, bai talharule, ca ti-o vei lua, bai tampitule de doktor Mengele nazist !! Vaxin Macht Frei, bai tarane prost 🙂

  3. & Ce să facă bă ăsta la Ministerul Sănătății că ,,a arătat că nu e bun de nimic”, dacă de la apariția virusului nu este capabil să zică dacă sunt analize de labor care să identifice prezența anticorpilor COVID și a modului cum au fost obținuți, moștenire genetică, infectare cu virus , vaccinare, ?

  4. & Dacă după atâta vreme de la apariția virusului Ministerul Sănătății nu dispune de un set de analize de la borator omologate care să certifice prezența anticorpilor COVID sau absența lor și a modului cum au fost obținuți , moștenire genetică, infectare cu virus, vaccinare, ce dracu mai caută în politică indivizi ca Tătaru, Rafila, Raed Arafat, Străinu-Cercel, Valeriu Gheorghiță, care să ceară și să accepte funcții publice din care să anunțe valuri, ? Bă păi ăștia sunt medici sau matrozi pe vapoare, ?

  5. @ Deci, dacă au omologat sau nu analize medicale de laborator pentru prezența sau absența anticorpilor COVID, ?

  6. @ Cum dracu ajung bă în funcții publice indivizi dintr-ăștia care nu sunt capabili într-un an sau doi să dea un set de analize medicale care să confirme sau să infirme prezența unor anticorpi specifici infectării cu un tip de virus, cine îi propune, cine îi susține , cum de îndrăznesc să accepte funcții publice, ? Deci, dracu e responsabil de „ascensiunea politică” a ăstora, de își zic liberali ca Dinu Patriciu, Cataramă, etc. ,? Bă, e cu COVID sau e cu restanțe salariale, ? Ce bă ăștia au vaccinat în afara programului de lucru aprobat pentru norma legală de muncă, ?

  7. @ Sunteți de părere că Nelu Tătaru ar putea primi indicații de la Traian Băsescu de are numai ,,valuri” în cap, ?

  8. @ Remarcați și că oficiali din ministerul sănătății și medici au făcut și discuții anterioare despre nivelul de anticorpi la persoanele vaccinate și la cele cu imunitatea dobândită prin infectarea cu virus, ceea ce înseamnă că prezența anticorpilor este evaluabilă în laboratoare, oficialii din Ministerul Sănătății implicați în vaccinare solicitând restricții fără a pune în discuție determinarea prezenței anticorpilor prin analize de laborator la persoanele pentru care solicită restricții, cei implicați în campania de vaccinare insistând pe folosirea vacinului și nu pe stabilirea nivelului anticorpilor care oferă imunitatea la virus, ??

  9. @ Se pare că și Dan Condrea veghează, Arafat fiind și un fel de „continuator” între guvernările cu spețele, oarecum asemănătoare ca performanțe ale administrării activiăților, ?

  10. @ Băi decidenul politic , cum de îți vine ideea să impui restricții pentru persoanele nevaccinate dacă nu știi ce imunitate și ce anticorpi au, chestie ce poate fi stabilită numai cu analize de laborator, ?

  11. & Că dacă vine nevaccinatul și vă dă cu analizele în freză că i-ați încălcăt drepturile și libertățile în mod nejustificat, cine dă banii dacă cere și despăgubiri, băi decidenții politici, ?

  12. & Altă speță.
    Dacă ăștia cu teste care își plătesc testele se apucă să strângă testele și documentele cu cheltuielile cu testele , după care își fac analize care arată că nu aveau nevoie de teste și nici nu sunt în evidențe ca vaccinați , dacă solicită și decontarea cheltuielilor cu testele și despăgubiri, ?

  13. & O altă speță ar fi aceea în care imunitatea indivizilor nu impunea vaccinarea însă s-a intervenit și cu vaccinare prin decizii politice de convingere, decizii ale angajatorilor, alte metode de marketing, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger