AcasăPoliticaNegoiță îl „demolează” pe Nicușor Dan: „Vine un politruc cu mâinile în...

Negoiță îl „demolează” pe Nicușor Dan: „Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Robert Negoita

Primarul Sectorului 3 l-a criticat fățiș pe actualul edil general al Capitalei, pe un subiect important pentru bucureșteni. Totul, după declarațiile acestuia din urmă, conform cărora traficul nu este fluidizat cu poduri. Și că soluția ar fi ca oamenii să fie convinși să folosească transportul în comun, în locul mașinii personale.

În opinia primarului de sector, pasajele făcute la ieșirea din București au fluidizat traficul, iar locuitorii Capitalei au economisit astfel multe ore. El susține că va continua să facă pasaje dacă îi va permite primarul general.

Întrebat dacă e de acord cu ce spune Nicușor Dan, cum că nu fluidizezi traficul cu poduri, primarul Sectorului 3 a venit cu mai multe explicații. Și a trimis săgeți înspre primarul Capitalei. Robert Negoiță l-a lăudat, în schimb, pe edilul de la Sectorul 4, Daniel Băluță.

Negoiță: „A circulat pe acolo?”

„A venit și a spus că e un specialist, se înconjoară de specialiști. E în stare să aducă un singur specialist, cât de incompetent ar fi acel specialist, care să ne spună că nu se fluidizează traficul. A făcut niște declarații aici absolut rupte de realitate, care nu-i fac onoare. Că nu s-a fluidizat circulația la Doamna Ghica cu acel pasaj. A circulat pe acolo? Problema e că proiectul nu a fost continuat și te proptești în intersecțiile celelalte care n-au fost fluidizate. Dar cum poate să spună cetățenilor care au fost la mare anul trecut și care vor merge la mare anul ăsta și care știu ce fiasco, ce dezastru era la ieșirea spre mare înainte să facem noi pasajele?

Cum poate să spună un om, un pieton, nu primar general, că nu s-a rezolvat problema traficului la ieșirea din București către A2? Că în Sectorul 4, unde Daniel Băluță, să-i dea Dumnezeu sănătate, a inaugurat un pasaj care era un dezastru și acum se circulă absolut fluent și decent. Dar vă dau cifrele date de specialiști. Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune nouă că părerea lui este că pasajele făcute nu fluidizează traficul”, a declarat Robert Negoiță, joi seară, 25 ianuarie, la Digi24.

Negoiță: „Stăm mai puțin în trafic în fiecare an datorită pasajelor”

Întrebat dacă va continua să facă pasaje, edilul Sectorului 3 al Capitalei a fost cât se poate de clar.

„Mai mult de două milioane de ore economisim, stăm mai puțin în trafic în fiecare an datorită pasajelor pe care le-am făcut la ieșirea din București. Dacă mă lasă individul ăsta (mai fac pasaje). Sunt administrate de dumnealui, că unde am putut să facem fără avizul lui le-am făcut, că nu stau eu să mă uit la opiniile absolut aberante pe care le are dânsul”, a spus Negoiță.

„Îi trimite pe oameni către transportul public, care e oricum sufocat”

Și nu au fost singurele săgeți îndreptate către actualul primar general al Capitalei, din direcția edilului Sectorului 3. Negoiță a făcut referire la faptul că Dan îi trimite pe locuitorii Capitalei către transportul public, în ideea de a descuraja mersul cu mașina personală, pentru a mai rezolva problema aglomerației din traficul din oraș, mai ales la orele de vârf.

„Îi trimite pe oameni către transportul public, care e oricum sufocat. Astăzi când discutăm, transportul public în București, în principal metroul este sufocat, la orele de vârf nu face față metroul. În consecință, unde îi trimiți tu pe oameni? Nu cred că varianta corectă este să blocăm Bucureștiul până vom avea transport în comun, ci întâi trebuie să demonstrăm că avem transport în comun eficient, decent, la capacitate și apoi să vedem cum descurajăm mersul cu mașina”, a mai spus primarul Sectorului 3.

Ce spusese recent Nicușor Dan

Reacția primarului Negoiță a venit la câteva zile după ce edilul general al Bucureștilor spunea că soluţia la traficul din Bucureşti „nu este să faci poduri”.

„În 2023, în Bucureşti s-au făcut patru poduri importante. S-a terminat Podul de la Doamna Ghica, podul pe care l-a făcut primarul Sectorului 4 pe Metalurgiei şi două poduri pe care le-a făcut primarul Sectorului 3 la ieşirea către Constanţa. Nu s-a simţit asta în traficul din Bucureşti, pentru că soluţia la traficul din Bucureşti nu este să faci poduri. Soluţia este să convingi oamenii să folosească transportul în comun, în loc de maşina proprietate personală”a spus Nicuşor Dan, zilele trecute, la același post tv, citat de digi24.ro.

author avatar
Andrei Coman
588 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca nu poti sa ai grija de tine, cum sa ai grija de comunitate?
    La Clocotilde e prea mult stat in oglinda: daca stai prea mult in oglinda, sa iti pui cercei….haoleo,indieni, frumos colorati, nu iti mai ajunge timpul sa te ocupi si de altii.

  2. „Mai mult de două milioane de ore economisim,”

    -citit pe diagonala
    am inteles ca cei 3 frati negoitza
    au 2’000’000 de ore de „shcoala vietzii”….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger