AcasăPoliticaNegocieri pentru Guvernul Ciucă. Discuții de ultimă oră la sediul PNL. Kelemen...

Negocieri pentru Guvernul Ciucă. Discuții de ultimă oră la sediul PNL. Kelemen Hunor, răspuns la o întrebare esențială

(sursa foto: cotidianul.ro)

Liderul UDMR a fost prezent, vineri, la sediul Partidului Național Liberal, unde au avut loc discuții de ultimă oră, cu liberalii, în privința noului Guvern, pe care a fost desemnat să-l formeze Nicolae Ciucă.

La finele acestor discuții, Kelemen Hunor și Florin Cîțu au ieșit în fața presei. ”Astăzi nu am discutat de structură şi de portofolii, am discutat în primul rând dacă putem continua împreună guvernarea şi răspunsul a fost da”, a spus liderul UDMR.

Ce urmează

Au fost discuții despre programul de guvernare, a mai punctat acesta. ”Atât noi, cât și colegii din PNL am dat în lucru la colegii noștri să lucreze pe actualul program de guvernare, să completăm acolo unde e de completat. Mâine, (…) echipele se vor întâlni şi vom finaliza programul de guvernare în week-end. Despre structură vom discuta după ce programul este gata”, a completat Kelemen Hunor.

Conform precizărilor venite de la Florin Cîțu, zilele viitoare urmează discuțiile pe portofolii și nume. Întrebat dacă vor exista discuții și cu USR, Cîțu a răspuns: „Pentru susținere în Parlament cred că da, se va discuta și cu USR. Pentru susținere în Parlament”.

Pe de altă parte, aflat, vineri, la Bruxelles, președintele a declarat, cu referire la situația din România, că „trebuie să se termine criza politică”.

„Acum am desemnat pe domnul Ciucă ca să formeze un guvern, ca să ne apucăm, ca să se apuce guvernul să rezolve problemele românilor şi problemele României: pandemia, criza energetică, venirea iernii şi reformele”, a susținut Klaus Iohannis.

308 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger