AcasăPoliticaN-au „prins” o candidatură la Primăria Capitalei, dar s-au ales cu o...

N-au „prins” o candidatură la Primăria Capitalei, dar s-au ales cu o propunere! Firea și Burduja, șefi de campanie pentru Cîrstoiu!

sursa foto: romaniatv.net

Informații de ultim moment apar pe fondul discuțiilor avute marți, la Palatul Victoria, de către liderii Coaliției, în legătură cu propunerea de candidat PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

La ședința de la sediul Guvernului a participat și medicul Cătălin Cîrstoiu, despre care s-a aflat că va fi propus candidat unic al Coaliției în cursa pentru Primăria București.

Șefi de campanie pentru Cîrstoiu?

Astfel, potrivit unor surse, Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja li s-ar fi propus în cadrul acestor discuții să fie şefii de campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliției pentru Primăria Generală.

Numele lui Firea și Burduja fuseseră, până de curând, „în cărți” pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, în cazul în care cele două partide – PSD și PNL – nu ar fi mers pe varianta unui candidat comun, care să fie susținut de ambele formațiuni politice care formează actuala coaliție de guvernare.

Cum s-a stabilit, însă, de la nivelul Coaliției ca să fie propus în cursa electorală din această vară, pentru Primăria Capitalei, medicul Cîrstoiu, cei doi nu „prind” șansa de a intra în lupta pentru fotoliul de primar general.

În schimb, lui Firea și lui Burduja li s-ar fi propus, potrivit unor surse, să fie șefii de campanie ai candidatului unic, Cătălin Cîrstoiu. Astfel că senatoarea PSD ar urma să fie unul dintre șefii de campanie pentru alegerile locale din iunie, împreună cu Sebastian Burduja, în calitatea lor de șefi ai organizațiilor de București ale PSD și, respectiv, PNL.

author avatar
Andrei Coman
323 afisari

4 COMENTARII

  1. Cu ea Coalitia insemna sa renunte la PMB. Nu avea nicio sansa. Si ca europarlamentar este periculoasa. Aceasta solutie, de a scapa de ea trimitand-o la UE, este o mare greseala. Cine stie la ce sa ne asteptam din partea ei si a celor ce o sustin. Dupa scandalul cu azilele groazei, ultimele lor presiuni si uneltiri arata imensa lor sete pentru putere cu orice pret si este ceva nefiresc si periculos. Ceva nu pare pare a fi in regula. Intrebarea se pune; care sunt calitatile care o recomanda pentru a accede in Parlamentul UE si pe care Coalitia le-a descoperit ? Mai am avut acolo o .. asemanatoare care cu MCV- ul ei isi servea tara mereu cu „patriotism” de la tribuna Parlamentului si care ne-a adus in pragul disperarii. Coalitia nu intelege ca tara nu este condusa de la Bucuresti, ci de la UE de „Comisie” Si trimiterea unui reprezentant al Romaniei acolo, asa ca acest personaj, poate genera o tragedie pentru tot poporul roman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger