AcasăPoliticaMugur Mihăescu "Garcea" ştie de ce Austria nu ne-a primit în Schengen:...

Mugur Mihăescu „Garcea” ştie de ce Austria nu ne-a primit în Schengen: „Am stat ghiocel şi capră”

Mugur Mihăescu "Garcea" ştie de ce Austria nu ne-a primit în Schengen: "Am stat ghiocel şi capră"

Mugur Mihăescu este nervos încontinuu după ce Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen. „Garcea” i-a îndemnat pe români să boicoteze masiv toate companiile austriece.

Actorul spune că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să rupă toate relațiile economice cu Austria.

Mugur Mihăescu, ironic cu statul român

Acest vot este o consecință a 33 de ani de poziție ghiocel și capră a României în relațiile cu partenerii serioși. Asta este consecința. Ce este de făcut de acum încolo?

Eu îmi doresc ca de luni românii toți să meargă să alimenteze la OMV și la Petrom, pentru că de luni eu dacă aș fi în locul Guvernului, aș da o ordonanță de urgență prin care toate redevențele OMV și Petrom ar crește de vreo câte 10-15-20 de ori”, a spus Mugur Mihăescu, ironic, vineri seară, la Antena 3.

Pune presiune pe Iohannis

„Austria ne-a declarat că suntem cetățeni de mâna a doua. Păi atunci eu cred că există destule bănci în lumea asta care stau la coadă să facă afaceri cu România, chiar și bănci românești.

Putem și noi să șantajăm, că m-am săturat de 33 de ani să stau în patru picioare. Sunt biped și am coloană vertebrală.

Mâine cetățeanul acela anumit președintele României ar trebui să iasă public în conferință de presă și să spună că rupem toate relațiile economice cu Austria, toate aceste mărfuri care vin în tranzit spre România vor fi ținute în vamă 8 săptămâni …10 săptămâni.

El trebuie să iasă și să ceară poporului român să acționeze ca un popor vertical„, a mai spus „Garcea”.

author avatar
Andrei Ștefan
808 afisari

32 COMENTARII

  1. Pai el nu este vertical, sta pe sub mese si linge talpile stapanilor, cum poate cere poporului verticalitate? Slugile vor ramane slugi, degeaba ne suparam noi, poporul.

    • ALOOOO !!! POLITIA ROMANA SA INTRE PE ZIARE.COM SA CITEASCA CUM SUNT INJURATI CITITORII SI AMENINTATI DE JURNALISTII DE PE ZIARE.COM LA RUBRICA COMENTARII

      • Alo …politia si mascatii sa intervina si sa-l duca la sala de forta de la spitalul de nebuni pe scarba asta de postac nebun De luni bune ,arunca dejectii inspre ,,ziare com”Cei care te injura sunt postacii sanatosi la cap De ce citesti ,,ziare com ”?Esti retardat si masokist DEce sa-i ceri la un retar sorosist

        • Anonim 2022-12-10 13:05 13:05:49. ESTI UN KAKAT POSTAC DE PE ZIARE.COM MOOIE DE LA TOTI ROMANII. SI TUTUROR DE PE ZOAIE.COM

          ZIARE.COM ESTE UN SITE CE ADUCE UN DESERVICIU PRESEI ROMANESTI , O RUSINE , GREATA SI VOMA PRESEI RO
          CITITORII SUNT INJURATI SI CEI CE-SI EXPRIMA OPINIILE DIFERIT SUNT CENZURATI SI AMENINTATI , AGRESATI VERBAL
          UN SITE IMUND

    • Alta este problema și adevărată fata a situație cu privire la România, și întrarea în NATO și în UE sau făcut la acea vreme de către politicieni prin vânzare de țară, adică cedări economice ,resurse și suveranitate ,poporul nu a fost întrebat, dacă dorește la schimbul unui coca cola ,sau niște firfirei sa și amanetezeviitorul și țară, toate sau făcut pe sustache de o mana de derbedei care și,au văzut interesul personal, chiar credea cineva ,ca aceste occident te primește cu bratele deschise și dezinteresat ,doar pt ca tu ai fot o victima timpvdev50 de ani a bolsevismului

  2. nu poporul român a stat asa. capra si ghiocel a stat putoarea, sclavul si lingaul werner joh_anus, tradatorul si vanzatorul de tara, pres_$$edinte la cotroceni.
    presedinte ilegitim, din nefericire pt. poporul român.

    • Retardel, a ieșit poporul în stradă să protesteze? Nuuuuu??? Atunci cum poți să spui că nu a stat capră?

  3. Babaiatule, nu un TURNATOR ne poate invata pe noi!!! Da’ ce sa-i faci?! Cine se aseamana se aduna…

    • Vită, cine a spus că te învață? El își spune părerea. Așa cum ți-o spui și tu.
      Cum o spun și eu.
      Pricepi sau trebuie să-ți desenez?

  4. Austria a avut dreptate sa se opuna si ne-a facut un bine. Multumiri Austriei. Magrebienii si somalezii sa ramana in Smegmagayn.

  5. Observ ca intrarea in Schengen e conditionata de traseul…imigrantilor.
    Croatia…Ungaria…
    Sigur nu sunt interese ascunse la mijloc?

    • Își spune și el părerea. Ca retardații ăia care nu au nume și scriu sub anonimat.
      Pricepi sau trebuie să-ți desenez?

  6. Bai Garcea,te stiam baiat destept.Pai noi cetatenii am stat si stam capra cu izmenele in vine la dipozitia strainilor,sau in patru labe cum zici tu,sau nenorocitii astia Cocotati la varful statului mafiot si esuat,cozile de topor care-si primesc ” dreptul” dela strainii care s-au facut stapani pe intrega Romanie ? De exemplu 50% din pamantul arabil al Romaniei apartine strainilor.Cu acte in regula dela ” statul ” Roman mafiot si esuat.Mai adauga terenurile petrolfere,cele care contin gaze,chiar si cele din Marea Neagra,muntii despaduriti,urmeaza muntii din zonele ” protejate „,in general solurile care contin bogatii,etc. Noua ne-au mai ramas doar terenurile pe care se afla WC-urile din fundul curtii scolilor. Alea care cica vor fi mutate mai la strada ( in cadru lProgramului de sulflet” Romania educata ),ca sa le vina mai usor celor dela urgente sa-i scoata din haznale pe nefericitii copii cazuti in ele.

  7. Cand or sa se innece toti de atatea minciuni o sa fie bine!!! Traiesc si ei saracii pe ce fura de la altii creduli condusi de cozi de topor,dar game is over!!!

  8. Este atât e răsuflat, defazat și ridicol păcăliciul ăsta, încât rămâne doar demn de compasiune. Du-te nene și urlă-ți prostiile în pustii și lasă-ne în durerea nostră. Ești pur si simplu penibil.

  9. Bolovanul de la Cotroceni nu demisionează PTR ca are sarcini de rezolvat de la cei la care linge și l-au pus la ciolan

  10. @ Gândul ,,Daniel Morar, despre primarul care l-a băgat la închisoare pe Niculae Bădălău: „Nu înțelegea de ce îl vreau arestat””
    Când i-au publicat ,,capodopera” de 700 de pagini, l-au arestat pe Bădălău în dosar cu Dan Păsat , amintind de traseele lui Dumbravă din justiție, ?
    Oare cine i-a finananțat publicarea, sau a plătit din surse proprii pentru publicare , ?
    Dacă o astfel de publicație constituie un fond de apariție și evoluție a infracționalității, prin reproducerea anumitor fenomene , observată de Băsescu prin ,,copy-paste”, ?
    Vreun doctorat la nivelul funcțiilor obținute, ?

  11. @ De ce er fi fost Daniel Morar exceptat pentru funcțiile ocupate de studiile avansate de doctorat, sau a fost instalat ca procuror șef politic , ?

  12. @ Interesantă și alternanța Păsat – Bădălău la instanțe, pe trafic de influență și violența asociată traficului de influență, asociată și trecerii lui Morar în avocatură , de la parchete și CCR, ?

  13. Bai Garcea, ejti prost ? Ha ha ha 🙂 Nu te forta prea tare cu nervii, nu cumva sa dai coltul, si sa ramana banii facuti greu de tine la altii 🙂 Ha ha ha 🙂 Mai bine te imbraci in ceva politai, si cand il intalnesti pe marele jeneral de karton ghipsat de maciukanez, ii dai direct un cap in gura, sa ii vina odata mintea la cap si la porkusorul ala de lapte de 120 de kile, ca prea s-a ingrasat si ala, ratatul naibii !! Tu chiar crezi ca pe gunoaiele naziste din Bukale, care cica conduc colonia esuata semi-bananiera ii doare undeva in karici de popor, si mai ales, de tine ? Ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, bai Garcea, macara atat trebuie sa stii si tu, nu ca alti tefelei si sclaveti corporatisti, si cobai multilateral vaxxinati in cap cu serul fermecat otrava !! Bai, dar fii atent la babuinii din Bukale, bai Garcea, sa nu te faca careva, ca astia sunt mai dusi cu pluta ca tine 🙂

  14. Omv si Petrom sunt deocamdata o singura entitate numita Omv-Petrom. Omv a cumparat Petrom si i-a pus acel nume, avand pachet majoritar de 51% Romania pastrandu-si initial actiunea de aur, la care insa s-a renuntat sub obladuirea lui Basescu, cel care vine acum sa ne dea lectii de patriotism.

    Iohnanis si Aurescu, probabil principalii responsabili ai esecului, au tacut malc si stau ascunsi in papusoi. Lasitatea ii caracterizeaza acum ca si in “negocierile” pentru aderare.

  15. @ Deci, un fost procuror băsist și judecător CCR cu dezvăluiri senaționale despre activitatea pe care a desfășurat-o în interiorul parchetelor pe care le-a și condus și despre activitatea serviciilor secrete, ? Din ceea ce a prezentat mass-media din dezvăluirile lui Daniel Morar se poate considera că nu prea are ăsta treabă cu clasificare informațiilor și protecția datelor , intereselor și a activității funcțiilor celor implicați în anchete și a instituțiilor implicate, ? O prezentare totuși explicită de despre cheltuirea banilor publici și activitatea instituțiilor în care actuali pensionari au fost activi, publicată spre interesl cititorilor cu finanțări despre care probabil că vor fi explicate, ?

  16. & Probabil dim „ciclul”, ,,Aici sunt banii dumneavostră !”, început de Traian Băsescu cu asfaltarea gropilor, ?

  17. Pt Dihania Mută de la Cotroceni e simplu , el nu pupă ghiulurile austriecilor pt că e oricum Antiroman … noi trebuie să-i boicotăm pe austrieci și complicele lor Dihania Werner Turist

  18. Zaharul vandut de AGRAMA Zucher (AUSTRIA) nu este fabricat din sfeclă de zahar si este adus din MAURITANIA. El este doar rafinat la Buzau si vandut in Romania sub marca MARGARITAR si CORONITA. Este foarte nociv mai ales pentru copii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger