AcasăPoliticaMugur Isarescu, prezidentiabilul anului 2014

Mugur Isarescu, prezidentiabilul anului 2014

Analizand evolutiile de pe scena politica romaneasca, senatorul Sorin Rosca Stanescu a ajuns la concluzia ca asa-zisul candidat surpriza la prezidentialele din 2014 este nimeni altul decat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Sorin Rosca Stanescu (foto jos) l-a ”deconspirat” pe candidatul Mugur Isarescu
Sorin Rosca Stanescu

Daca presedintelui Traian Basescu posibila candidatura a lui Isarescu i sa parea ”o gluma”, Sorin Rosca Stanescu pare convins de faptul ca guvernatorul BNR se va inscrie in cursa pentru prima functie in stat.

”Mugur Isarescu, o candidatura surpriza la prezidentiale. Care, pe zi ce trece, inceteaza de a mai fi o surpriza. Si se transforma in certitudine. (…) Evident, toti cei care sunt interesati de o candidatura a acestuia vizeaza electoratul de dreapta. Cu atat mai mult cu cat acelasi Mugur Isarescu a mai candidat o data tot din partea dreptei. Intrucat este limpede ca liberalii il au drept candidat pe Crin Antonescu, rezulta ca Mugur Isarescu ar urma sa fie doar candidatul a ceea ce a mai ramas din electoratul lui Traian Basescu”, a comentat senatorul, pe blogul personal.

author avatar
Adelina Ionicel
1.432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger