AcasăPoliticaMotivul pentru care actriţa Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR

Motivul pentru care actriţa Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR

Surpriză mare pe scena politică, dar, poate, şi pe cea artistică: actrița Ramona Bădescu s-a înscris în partidul AUR. Femeia în vârstă de 55 ani spune că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Roma, mereu a fost cu gândul la România, iar întotdeauna sângele ei a fost de româncă.

Actrița s-a alăturat echipei AUR drept reprezentanta românilor din afara graniţelor, după cum reiese din comunicatul de presă al partidului.

De ce a ales Ramona Bădescu partidul AUR

Artista a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor.

Uite asa ii bagi pe ialieni in boala

De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa.

Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Ramona Bădescu.

L-a lăudat pe George Simion

Ramona Bădescu nu s-a ferit să-l laude pe George Simion, despre care spune că a rămas alături de românii din Diaspora.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din Diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în Diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a mai zis Ramona Bădescu.

author avatar
Andrei Ștefan