AcasăPoliticaMoțiunea de cenzură. Anunț de ultimă oră, după ședința conducerii PSD

Moțiunea de cenzură. Anunț de ultimă oră, după ședința conducerii PSD

Mai-marii care fac parte din conducerea interimară a formațiunii social-democrate s-au reunit, luni, la sediul partidului.

Și având în vedere faptul că social-democrații au anunțat intenția de a depune o moțiune de cenzură, Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, a fost întrebat – după ce a participat la ședința Comitetului Executiv al PSD-ului – în legătură cu această temă. „Moțiunea de cenzură nu se amână”, a subliniat Arsene, în fața presei.

Social-democratul a pus accent pe faptul că reprezentanții principalului partid de opoziție caută să vadă care ar fi cel mai bun moment pentru a depune o astfel de inițiativă ce vizează actualul PSD. Discutăm, că de-aia ne întâlnim în CEx, să discutăm care este momentul prielnic să depunem această moțiune”, a completat Arsene.

Ce spunea Ciolacu

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, după ce Executivul condus de către Ludovic Orban a trimis Parlamentului spre informare hotărârea privind prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă în România, liderul interimar al PSD-ului, Marcel Ciolacu, făcea public faptul că se va porni procedura redactării textului moțiunii. “Vă anunț public că, începând de astăzi (miercuri-n.n), parlamentarii PSD încep să lucreze la textul moțiunii de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură, pe care o să o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia”, susținea Ciolacu, în 17 iunie.

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger