AcasăPoliticaMoțiunea de cenzură a USR-PLUS și AUR a "murit" înainte să se...

Moțiunea de cenzură a USR-PLUS și AUR a „murit” înainte să se nască! PSD, mutare uluitoare!

Marcel-CiolacuMoțiunea de cenzură a USR-PLUS și AUR a "murit" înainte să se nască! PSD, mutare uluitoare!

Lovitură în Parlament! Moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR nu poate fi citită și votată! De ce? PSD a boicotat ședința conducerii Legislativului.

Social-democrații au boicotat ședința Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, unde se discuta introducerea moțiunii de cenzură pe ordinea de zi de dezbatere și vot în Parlament.

Liderii PSD susțin că nu vor să “arbitreze” conflictul dintre PNL și USR PLUS în Guvern, deoarece nu fac parte din nicio tabără și cer susținere pentru propria lor moțiune de demitere a lui Florin Cîțu.

USR-PLUS acuză PSD că „s-a dat” cu Cîţu

Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD.

Nicio surpriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta.

Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu.

Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor.

România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru.

De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, transmit liderii USR PLUS pe pagina de Facebook a formațiunii.

Cum au reacţionat social-democraţii?

Lucian Romașcanu, liderul senatorilor PSD: „Noi nu arbitrăm un conflict între PNL și USR PLUS, nu facem parte din nicio tabără. Cum să arbitrăm între dumneavoastră care spuneți că ceilalți sunt hoți cu PNDL iar ceilalți spun că sunteți falsificatori”.

Majoritatea membrilor PSD s-au retras din ședința BPR.

Când depui moțiune de cenzură, negociezi cu toate forțele politice. N-ați dorit să semnați moțiunea PSD„, a spus şi Alfred Simonis, liderul deputaților PSD.

Vă reamintim că Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au fost convocate din nou pentru luni, pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii USR PLUS şi AUR. Ședința a venit în plin scandal al semnăturilor pe moțiunea de cenzură.

author avatar
Andrei Ștefan
1.065 afisari

13 COMENTARII

  1. I a dat și preș o erata ca executanții să rămână pe pozitii in timp ce moneda se depreciază toate preturile cresc iar ei vor să stea la vârf sa facă nimicul la patrat!!!!

  2. Oricine vine are misiune imposibila sa treaca iarna. Sa nu creada careva ca presiunea nu o sa ajunga si in opozitie. Ba din contra presiunea va porni ca un reful dinspre ei.

  3. USR la guvernare si vrea o motiune de cenzura ?
    Gandeste ca Dragnea care dorea ca propriul Guvern sa cada…

  4. Mai au o solutie „de onoare”. Care onoare? Au ei onoare? Sa-si dea demisia in bloc din guwerner. De ce nu o fac? Sa plece acasa sa-i lase cu buza umflata pe cei de la ciuma galbejita. Puii de securisti stiu doar sa faca galagie; nu pleaca de la ciolan.

  5. Marcelica esti, si te-ai facut de cacao
    Nu mai crede nimeni in PSD acum, discreditare totala !!!

  6. Singura solutie este plecarea ministrilor USR, atunci totul se termina, Cutu devine istorie

  7. Usr a fost inventat sa distruga Pnl precum a fost scos PNTCD. Acum cum cred ei ca daca nu au reusit bolsevicii o sa reuseasca Usr? Raspunsul o sa-l avem doar in cata esenta de national liberalism i in acest partid care tinde spre 0 .Ma refer la esenta.

  8. Lupta pentru CIOLAN! După ce ați terfelit cetățenii țării, acum vă luați la trântă pentru ciolan. Încă mai este de ros de pe os. Sunteți penibili!
    Si ca să vorbim sincer, veți pierde oricum. Speram ca PSD să fie mai ferm. Speram ca AUR să aibă coloană. De la PNL si USR nu speram nimic. Soarta lor sigură este prăbușirea, a celor din PNL si USR.
    PNL, ai un PDL în cârcă si un USR pe cap. Va fi greu de dus o asa povară. PSD vrea la putere, dar va lăsa PNL si USR să-si frângă coloana si cu cât trece timpul cu atât mai grea devine povara guvernării. Iar cetățenii contorizează tot. Să stiți că nu le scapă nimic. Veți pierde, PNL si USR. PSD si AUR, aveți mare grijă! Cetățenii veghează. Si nu uitați, poate că cetățenii au ajuns bataia voastră de joc prin măsurile mizerabile ale guvernanților pe care le-ați luat împotriva lor, dar toți veți primi de la români pe măsura faptelor voastre.

  9. înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu nu sunt pe sub masa sunt prin spatele dulapului de la Cotroceni, sau mai bine zis sub inaltul patronaj al acestuia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger