AcasăPoliticaMomente de panică pentru Liviu Dragnea. A ajuns de urgență la spital...

Momente de panică pentru Liviu Dragnea. A ajuns de urgență la spital după ce a ieșit din pușcărie

Liviu DragneaMomente de panică pentru Liviu Dragnea. A ajuns de urgență la spital după ce a ieșit din pușcărie

Probleme se țin scai de Liviu Dragnea. Proaspăt eliberat de închisoare, după mai bine de doi ani de detenție, fostul lider PSD a ajuns la spital.

La îndemnul iubitei sale, Irina Tănase, și al prietenului său, Codrin Ștefănescu, fostul lider social-democrat și-a făcut mai multe analize.

„După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele în zilele următoare! A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata! Poza de mai jos este realizată acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloană! Și celebra lui declarație: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Probleme de sănătate în detenție

Se pare că Liviu Dragnea a ieșit din închisoare cu mai multe probleme de sănătate. „E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale, eu consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa”, declara Irina Tănase, anul trecut.

Liviu Dragnea, acuzații-șoc

La scurt timp după ce și-a redobândit libertatea, fostul politician a făcut declarații șocante, susținând că șeful statului s-ar fi aflat în spatele unor acțiuni, pe care le-ar fi „comandat” pentru a-l sancționa.

„Cei care conduc penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut (…) La mine a fost o comandă de sus, a fost o comandă foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiţiei, până să vină Stelică ăsta la Justiţie, că totul vine de la Iohannis, a arătat cu degetul Liviu Dragnea spre cei pe pe care îi acuză de abuzuri”, a susținut Liviu Dragnea.

author avatar
Andreea Vlad
608 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger