AcasăPoliticaMobilizare în rândul PSD. Firea anunță pasul făcut! Are legătură cu referendumul...

Mobilizare în rândul PSD. Firea anunță pasul făcut! Are legătură cu referendumul privind demiterea primarului sectorului 1

Mobilizare în rândul PSD. Firea anunță pasul făcut! Are legătură cu referendumul privind demiterea primarului sectorului 1

La două zile după ce a făcut public faptul că și-a trecut numele pe lista de semnături necesare organizării referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1, Gabriela Firea a mai anunțat un demers ce are legătură cu același subiect.

În calitatea sa de șefă a Organizației PSD București, Firea a adresat primarului Capitalei, Nicușor Dan, o solicitare prin care se cere undă verde pentru instalarea unor corturi, în 15 locuri din oraș, în vederea strângerii de semnături.

Gabriela Firea: Incompetenții și dezinteresații de viața oamenilor să plece acasă!

”Am depus solicitare pentru instalarea corturilor unde vom strânge semnăturile necesare Referendumului de demitere a primarului sectorului 1. Bucureștenii merită implicarea noastră! De 10 luni, Capitala a încăput pe mâna unor iresponsabili! Niciodată acest sector nu a arătat atât de rău! Incompetenții și dezinteresații de viața oamenilor să plece acasă!”, a scris Firea, pe Facebook, în dreptul cererii adresate Primăriei Capitalei, cu tot cu tichetul de la registratură.

Miercuri după-amiază, Gabriela Firea anunțase că a semnat la rândul său pe o astfel de listă. ”Am tot așteptat un anunț oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viața oamenilor din București se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit acțiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1! Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1”, a scris Firea, pe rețeaua de socializare.

Firea: Doamna în cauza se luptă, de fapt, cu cetățenii sectorului 1!

Totodată, social-democrata a înșirat o serie de nemulțumiri în privința situației identificate în sectorul 1, cu tot cu săgeți la adresa lui Clotilde Armand, căreia, e drept, nu i-a menționat numele în clar. ”Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanțare pentru spitale, dezinteresul pentru școli, mizeria, mirosurile pestilențiale, gropile, șobolanii, țânțarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de primăria sectorului 1.

Un om ajuns primar prin fraudă care, în plus, își bate zilnic joc de bucureșteni, inventând diverse povești și războaie! Doamna în cauza se luptă, de fapt, cu cetățenii sectorului 1! Cu viața lor a cărei calitate a scăzut!!Restul e propagandă! De peste 20 de ani am buletin de București – sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituții publice, obiective turistice – Sectorul 1-, este în paragină!”, a acuzat Firea.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger