AcasăPoliticaMoarte subita. Prima femeie ministru al Apararii din Spania a pierit la...

Moarte subita. Prima femeie ministru al Apararii din Spania a pierit la 46 de ani

Soc pe scena politica spaniola, urmare a vestii ca o socialista cunoscuta s-a prapadit subit, la mai putin de o luna de cand implinise 46 de ani.

Carme Chacon era casatorita si avea un baietel in varsta de doar 8 ani. Pana la momentul de fata nu s-a anuntat exact ce anume i-a cauzat decesul prematur, insa presa iberica aminteste- pe fondul mentiunilor ca femeia a fost gasita fara suflare in locuinta familiei, aflata in capitala spaniola – faptul ca politiciana avea o problema cardiaca, suferinta fiind una congenitala.

Vestea a generat un val de mesaje de condoleante. „Consternati de plecarea prematura a lui Carmen Chacon”, au transmis reprezentantii formatiunii din care facea parte politiciana.

Chacon va ramane in istoria Spaniei drept prima femeie care a ocupat functia de ministru al Apararii, in mandatul lui Jose Luis Rodriguez, incepand cu 2008 si pana in 2011. Totodata, cariera sa politica a inclus si un mandat de deputat.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger