AcasăPoliticaMircea GEOANĂ nu e prezidențiabil. ESTE BANC!

Mircea GEOANĂ nu e prezidențiabil. ESTE BANC!

Aproape că nu există săptămână în care să nu fim bombardați cu un sondaj ce-l plasează pe Mircea Geoană printre favoriții cursei prezidențiale. Iar în realitate, pe secretarul-adjunct al NATO nu-l vrea nimeni la Cotroceni, nici măcar Washingtonul, care s-a lămurit cu ce non-valoare politică are de-a face. Și-atunci, oare cine are interes să ducă în derizoriu alegerile din iarnă? Mircea Geoană nu e prezidențiabil, este banc și unul d-ăla prost, chiar!

Mircea Geoană face stand up comedy când vine vorba de alegerile prezidențiale

PSD nici nu vrea să audă de varianta asta, deși Geoană insistă, bate apropouri, ridică două degete, ca la școală, doar-doar îl vede cineva.

Luat în cătare de Mihai Tudose

L-a văzut, din păcate pentru el, Mihai Tudose, fost premier și actual europarlamentar, dar mai bine prezentat drept cel mai spiritual om politic din România. Intrat în gura lui Tudose, pe Mircea Geoană nu-l mai reabilitează nici echipa de PR a lui Joe Biden, care cumva reușește să le vândă americanilor imaginea unui candidat mai energic decât toți sportivii care concrează la Jocurile Olimpice.

Întrebat despre șansele lui Mircea Geoană de a ajunge la Cotroceni, Mihai Tudose mai că n-a scăpat o înjurătură. Printre rânduri, a avut, însă, grijă să-l demaște pe fostul șef al PSD.

Aşa cum o joacă domnul Geoană acum – «Eu sunt un asset (n.r. – un bun, termenul folosit mai ales în serviciile de intelligence), sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi», vine răspunsul ăla românesc: «Mai du-te, mă, …candidează!».

Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1,98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”.

Și Mihai Tudose nici măcar nu l-a atacat direct pe Mircea Geoană, el doar a răspuns la o întrebare ce i-a fost pusă. Atât de jos a ajuns fostul lider PSD încât partidul nici măcar nu-l consideră un potențial adversar de luat în seamă pentru alegerile prezidențiale. „În lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”, a mai comentat Tudose.

Tudose șterge pe jos cu Geoană

Să ne amintim că, în decembrie, cu același dispreț a vorbit despre Geoană și premierul Marcel Ciolacu. Comentând pe marginea unor sondaje de opinie, primul-ministru afirma că nu comentează cifrele, însă, dacă secretarul-adjunct al NATO este atât de bine poziţionat, de ce să mai facem alegeri, ce sens ar mai avea?!

Dânsul are experiență de președinte, a mai fost pentru câteva ore”, l-a curentat Ciolacu.

Refuzat de PSD, a ajuns la AUR

Respins de toți, Mircea Geoană a ajuns  variantă de candidat pentru AUR, dacă vă vine să credeți. Dincolo de absurdul situației rămâne, însă, faptul că numărul 2 din NATO bate la uși închise și doar unul ca George Simion se mai uită pe vizor ca să vadă cine-i personajul.

Mircea Geoană de un an și jumătate este în campanie electorală. Noi avem o problemă cu Marcel Ciolacu și cu Nicolae Ciucă. Dacă vedem că aceste două partide se aliază și fac mitinguri și comasează alegeri, orice opțiune din partea noastră e în picioare (…) În momentul acesta, Mircea Geoană nu este candidatul PSD (…) Domnul Mircea Geoană ar face bine să vină în fața noastră și să spună ce își dorește el pentru România”, a transmis Simion, semn că disperarea AUR merge până într-acolo încât ar defila cu Geoană în campania electorală.

Unchiul Sam are alt iepure în joben

Nici măcar Statele Unite nu-l văd prezidențiabil, deși, așa cum spune Tudose, pe la colțuri Geoană se laudă că este un „asset” pentru americani. Vorbe goale, care mai prostesc, poate, doar donatorii ONG-urilor Mihaelei.

Mircea Geoană nu este „garantat America”, să fim serioși! Casa Albă nu a transmis niciun semnal către oamenii de legătură de la București cum că „Prostănacul”, de Ion Iliescu, trebuie să ajungă la Cotroceni. Și nici nu o va face pentru că știe din ce aluat e făcut Geoană; ca politician, ar ieși pe 2 și dacă aleargă singur într-o cursă electorală, iar ca voce în NATO el joacă doar rolul crainicului care anunță jucătorii în arenă – în partea dreaptă, îl avem pe Putin, e bau-bau, în stânga, e Unchiul Sam, băiat bun; să înceapă meciul, fiți fair-play!

Cam ăsta-i Mircea Geoană, candidatul-Bulă pe varianta 2024. Am mai râs cu el o dată, parcă e prea mult de două ori.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
4.120 afisari

17 COMENTARII

  1. Mai Culitza, faptul ca Geoana este o nulitate bine cunoscuta si recunoscuta nu’l face neprezidentiabil!
    Ba dimpotriva, asa cum avem deja nulitati la varfuri in stat si guvern, ca paste tot, tot asa putem sa ne bucuram si de o nonvaloare suprema- Geoana.
    Este un principiu ce este aplicat de elita khazara peste tot in lume cu minitiozitate talmudica, principiu ce este prezentat si in Protocoalele Inteleptilor din Sion.
    „Marile însuşiri ale poporului – sinceritatea şi cinstea – sunt defecte pentru politică, pentru că ele doboară regi şi tronuri mai uşor decât duşmanul cel mai puternic.” – [din primul Protocol]. „Administratorii, aleşi cu grijă din popor de către noi, dintre creştinii inconştienţi cei mai slugarnici, nu vor fi niciodată oameni competenţi pentru administraţia ţării. În acest chip ei vor deveni nişte păpuşi trase de aţă de către inteligenţii şi genialii noştri sfetnici, de către specialiştii noştri, crescuţi şi pregătiţi încă din copilărie în vederea administrării afacerilor lumii întregi.” – [din al doile Protocol] – Pag 11.
    Culitza, nu cunosti principiile de baza care se aplica cu incapatanare in politica de 2000 de ani, mai invata.

  2. Dar pentru podul de la Braila, podul lui Tudose, cand latra cainii ?

  3. Următorul președinte al României va fi cel care va baga țara în război. Și care va fi acela inconștient pe model zelensky? SIMION. Iar ăștialalți nu fac decât să împingă prostimea pentru a l valida în număr cât mai mare pentru ca apoi sa nu mai aibă nimeni de comentat. E plan mare la mijloc. Fiecare are rolul lui în cadrul filmului prostelii. Nu uitați că trăim în mijlocul Marii Trieri nu în sânul lui Avraam. Atenție la neatenție

  4. Mircea Geoana, trebuie sa fie presedinte, este diplomat de cariera, Presedintele este seful diplomatiei intr-o tara, trebuie sa fie Mircea Geoana Presedinte.

  5. ‘ Pupatul în dos ‘, în jobenul unchiului Sam nu se află numele lui Marcel Ciolacu . ‘ Luați-o pe asta , ‘prostănacul’ a ajuns secretar general adjunct fără sprijinul lui Tudose, recte, PSD !

  6. uncle Sam nu se amesteca decat dupa alegeri , lasa sa iasa orice vor , apoi dupa alegeri este chemat la fragezit si iese de acolo asa cum vrea unchiul Sam .

  7. Bai nene nu te supara dar esti un mare imbecil (semnatarul articolului). Daca Mircea Geoana este o nonvaloare politica – un secretar adjunct NATO- atunci ne meritam din plin „valorile” politice care au nenorocit Romania, alde Basecu, Johannis, Iliescu, covrigarul, Dancila…etc.

  8. „pe secretarul-adjunct al NATO nu-l vrea nimeni la Cotroceni, nici măcar Washingtonul, ”
    Da pana la urma cine este Vasingtonul asta, un fel de Mother Caterpillar sau cum? Nu mai poti da la tine in tara o basina din cauza murikanilor ? Sa-si vada de orasele lor pline de zombie drogati, ca de exemplu in California deja te simti ca in The Walking Dead. In curand murikanii vor ajunge ca in Tanganica sau Zimbabwe de la drogangeala. Sa-si vada de barna lor din ochi si dupa aia paiul din ochiul altuia.

    • Zimbabwe este o tara selecta, locuita de evrei si citiva negri.
      Daca nu crezi, iti recomand cu caldura o vizita la Harare !

  9. ACEST ” NATARAU INFRACTOR” FIUL UNUIA DIN PRICIPALI TRADATORI AI LOVITURII DE STAT DIN 1989 trebuie sa platesca si pentru MARILE INFRACTIUNI COMISE DE TOT NEAMUL LUI……….

  10. Presedintele agreat de americani va fi unul cu profil de Pinochet.
    Oriunde au calcat americanii au fost DICTATURI MILITARE !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger