AcasăPoliticaMircea Geoană, candidat la alegerile prezidenţiale 2024? Anunţ de la Washington

Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidenţiale 2024? Anunţ de la Washington

Potrivit sondajelor, Mircea Geoană, secretarul general al NATO, se află printre favoriții la alegerile prezidențiale 2024 din România. Fostul preşedinte al PSD n-a luat încă o decizie clară în acest sens, dar afirmă că nici nu mai e mult până va face un anunţ concret.

El a precizat că România are nevoie de o nouă paradigmă de a funcționa la nivel administrativ, politic și tehnologic, în conformitate cu evoluția celorlalte țări europene.

Geoană se gândeşte la candidatură

Mircea Geoană a declarat că se gândește la o eventuală candidatură la președinția României.

O decizie finală încă nu am luat-o și este evident faptul că trebuie să-mi fac datoria la NATO până în ultima zi de mandat. Este un lucru evident obligatoriu și care face parte din etica mea profesională și din obligațiile mele de lider politic român și la nivel lunar.

Dar văzând ce se întâmplă în țară și în afara țării, sunt tot mai aproape de o decizie. Mai sunt încă câteva săptămâni până la alegerile locale din România.

Mai sunt două, trei luni până la summit-ul de la Washington și îmi doresc foarte mult să contribui și pentru asta sunt în vizită în America, la un summit de succes, ca după aceea, evident, vom vedea ce ne rezervă viitorul și ceea ce avem de făcut”, a declarat Mircea Geoană.

Secretarul genera al NATO a subliniat că funcția de președinte al României implică o responsabilitate enormă, de aceea va cântări cu foarte mare atenție înainte de a lua o decizie și de face anunțul public.

Eu sunt extrem de măgulit, de flatat că se pare, cel puțin din sondaje, lumea avea o părere bună despre mine. A candida la președinția României reprezintă o decizie masivă. E o decizie importantă, e o decizie care implică responsabilitate.

Eu n-am fugit de răspundere niciodată în viața mea, nici în momente grele, nici în momente mai favorabile din viață, dar cred că în acest moment, repet, sunt mai aproape de o decizie.

Da, decizia finală, cu subiect și predicat, cu anunț public și terminând această perioadă de întrebări repetate și de răspunsuri încă evazive din partea mea, o vom trata ca atare„, a mai zis Mircea Geoană.

Când se încheie războiul din Ucraina?

Oficialul NATO a discutat şi despre războiul din Ucraina şi spune că nu există premise ca războiul să se sfârșească în scurt timp.

Nu vedem condiții politice reunite de oricare dintre cele două părți pentru o concluzionare rapidă a acestui conflict. Asta este o veste proastă. Şi înțeleg și îngrijorările celor de acasă.

Suntem cu toții părinți, avem prieteni, știm că un război la granițele noastre provoacă îngrijorare în mod inevitabil.

Vorbim și de aniversarea noastră de 20 de ani în NATO.

Har Domnului că suntem în această alianță și că securitatea națiunii noastre și a aliaților din NATO este protejată”, a spus Geoană pentru Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
508 afisari

5 COMENTARII

  1. un catindat sorosizat total dar si cu fes de evreu in cap , mai bun nici ca se putea …..

  2. Păi, să vedem care dintre partide primește ucaz, pardon, recomandare de la Înalta Poartă să te susțină, Mihaela dragostea mea. Asta mai trebuie României, un președinte internațional, care nici nunta fiicei lui nu a făcut-o în țara pe care, cică, o iubește. Totodată, Mircică, spune poporului român ce-ai făcut până acum pentru România.

  3. Mircea Geoană, secretarul general al NATO, se află printre favoriții la alegerile prezidențiale . Favoritii cui? Ai stapanilor/stapanului? sau a romanilor? De fapt romanii nu conteaza.

  4. ALEGETI LICHEAUA ,ALEGETI PROSTANACUL !,E GARANTAT 100% CA SLUGA LA INALTA POARTA ,I-A PUS STAMPILA ILIESCU .
    OMUL LUI SOV -MIRCIULICA LA CONSULTATII !!.
    HAI SA VEDEM CARE-I PARTIDUL CARE IA IN BRATE PROSTUL ?,NU VA INGHESUITI ,NICI DE PROSTIE, NICI DE HOTIE NU S-A VINDECAT.

  5. ALEGETI LICHEAUA ,ALEGETI PROSTANACUL !,E GARANTAT 100% CA SLUGA LA INALTA POARTA ,I-A PUS STAMPILA ILIESCU .
    OMUL LUI SOV -MIRCIULICA LA CONSULTATII !!.
    HAI SA VEDEM CARE-I PARTIDUL CARE IA IN BRATE PROSTUL ?,NU VA INGHESUITI ,NICI DE PROSTIE, NICI DE HOTIE NU S-A VINDECAT.
    PRIVITII MOACA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger