AcasăPoliticaMircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan!...

Mircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan! – VIDEO

Mircea GeoanaMircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan! - VIDEO

Poliția Rutiere a demarat o anchetă după apariţia unor imagini cu Mircea Geoană care ar conduce o maşină băut. Secretarul general adjunct al NATO a fost surprins la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Aceste imagini, publicate de EVZ.ro, au ajuns în atenția polițiștilor rutieri care au fac cercetări. „Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public precum şi că urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situaţia de fapt”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliţiei Rutiere a Capitalei pentru „Adevărul”.

Geoană a fost filmat de paparazzi în timp ce conducea o mașină, cu toate că ar fi consumat, înainte, mai multe sticle cu vin, la o terasă din zona Floreasca. Conform publicației citate, acesta a fost surprins, la sfârșitul lunii iulie, în timp ce lua cina alături de soția lui, Mihaela.

Mircea Geoană a băut mai multe pahar de vin

Cei doi ar fi comandat pește, iar oficialul NATO ar fi băut mai multe sticle cu vin alb. Apoi, acesta s-ar fi urcat la volan, cu toate că, spun jurnaliștii evz.ro. ar fi fost afectat, în mod vădit, de alcool. După ce informațiile și imaginile au ajuns în spațiul public, Poliția Rutieră București a anunțat faptul că a au fost demarate verificări.

O anchetă lansată de autorități o să facă lumină pentru ca misterul să fie elucidat. Mulți așteaptă ca Mircea Geoană să vină cu o primă reacție după ce un videoclip cu el a luat cu asalt internetul, dar, până acum, politicianul nu a oferit vreo declarație.

author avatar
Andreea Vlad