AcasăPoliticaMircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan!...

Mircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan! – VIDEO

Mircea GeoanaMircea Geoană, anchetat de Poliția Rutieră. S-ar fi urcat băut la volan! - VIDEO

Poliția Rutiere a demarat o anchetă după apariţia unor imagini cu Mircea Geoană care ar conduce o maşină băut. Secretarul general adjunct al NATO a fost surprins la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Aceste imagini, publicate de EVZ.ro, au ajuns în atenția polițiștilor rutieri care au fac cercetări. „Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public precum şi că urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situaţia de fapt”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliţiei Rutiere a Capitalei pentru „Adevărul”.

Geoană a fost filmat de paparazzi în timp ce conducea o mașină, cu toate că ar fi consumat, înainte, mai multe sticle cu vin, la o terasă din zona Floreasca. Conform publicației citate, acesta a fost surprins, la sfârșitul lunii iulie, în timp ce lua cina alături de soția lui, Mihaela.

Mircea Geoană a băut mai multe pahar de vin

Cei doi ar fi comandat pește, iar oficialul NATO ar fi băut mai multe sticle cu vin alb. Apoi, acesta s-ar fi urcat la volan, cu toate că, spun jurnaliștii evz.ro. ar fi fost afectat, în mod vădit, de alcool. După ce informațiile și imaginile au ajuns în spațiul public, Poliția Rutieră București a anunțat faptul că a au fost demarate verificări.

O anchetă lansată de autorități o să facă lumină pentru ca misterul să fie elucidat. Mulți așteaptă ca Mircea Geoană să vină cu o primă reacție după ce un videoclip cu el a luat cu asalt internetul, dar, până acum, politicianul nu a oferit vreo declarație.

author avatar
Andreea Vlad
1.248 afisari

7 COMENTARII

  1. Stiindu-i un poyent candidat la Presedintia Romaniei, au inceput defaimarea sa!!! Rusinica!!!!

    • Stiindu-l un potent candidat la Presedintia Romaniei, au inceput defaimarea sa!!! Rusinica!!!

  2. L-a batut Biden pe umar…si a baut si el de bucurie. Tot cu Mihaela dragostea mea a belit-o si acu. Biden deja vede cum se scurg banii Romaniei spre Hunter al lui. Doua tablouri mazgalite, 10 avioane rablagite..Iohannis pentru o sepcuta si a demolat tara, Geoana o da si pe Mihaela la amanet sa fie macar o zi prezident. DA NU O SA MAI PUPE PIATA INDEPENDENTII…TOT DIN MOTIVE DE MIHAELA-CRUCEA ROSIE PRADUITA PANA IN PRASELE DE EA…

  3. Toti, dar toti ASTIA, au impresia (total gresita) ca LEGILE sant facute doar pentru p…..me. Cand o sa „uite” chestia asta, abia atunci vom putea avea pretentia sa vorbim de NORMALITATE. Cand va fi asta ??? NEVER !!! Iliescu n-a fost chiar habarnist cand la poreclit…

  4. Este precum bărbații aflați în apropierea femeilor să fie amendați pt că ar putea viola pe cineva. Unii chiar cu dosar penal că o aveau trează.
    Ești vinovat pt ceea ce faci nu pt ceea ce ai putea face.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger