AcasăPoliticaMircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi...

Mircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi fost diagnosticat cu o boală CRUNTĂ (VIDEO)

Mircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi fost diagnosticat cu o boală CRUNTĂ

Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, ar avea probleme grave de sănătate. Cert este că el a ajuns de nerecunoscut. A apărut în public fără păr. Cu ce boală se confruntă oficialul?

Se pare că oficialul român ar avea cancer limfatic, iar în urma unui tratament pe bază de citostatice, care a dat roade, oficialul a rămas fără păr. Mircea Geoană se simte bine, chiar continuă să își îndeplinească toate atribuțiile, potrivit site-ului substantial.ro.

S-a schimbat fizic după nunta fiicei

Schimbările apărute pe fizicul oficialului au apărut după nunta pe care a avut-o fiica acestuia, în luna august 2022. Noua sa înfățișare are la bază tratamentul recent de chimioterapie prin care a trecut și care a dat rezultatele dorite.

În acest moment, în ciuda diagnosticului crunt pe care l-ar fi primit, Mircea Geoană este numele care se vehiculează că ar fi dorit de social-democrați să candideze la Alegerile Prezidențiale din anul 2024.

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească.

E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO”, a declarat Mircea Geoană în august 2022.

author avatar
Andrei Ștefan